מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעול מתמשך למרות קבלת טיפולאורטל15/01/2012
שלום רב,
אני אם לתינוקת בת 11 חודשים.
לפני כחודשיים היא החלה להשתעל שיעול יבש וטורדני בעיקר כאשר אכלה מבקבוק.
לאחר מכן השיעול החל להתגבר והופיע מספר פעמים ביום.
ביקרתי אצל הרופא שאמר לטפל עם משאף של סטרואידים.למרות הטיפול, השיעול המשיך וגבר. לילה אחד החום שלה זינק ל40מעלות וקוצר נשימה, הגעתי לרופאה שהפנתה לצילום ריאות שם נתגלתה דלקת בריאה הימנית. היא קיבלה מוקסיפן(5 cc).
לאחר שבוע הגעתי לבי"ח עקב החמרה בשיעול, האנטיביוטיקה הוחלפה לה ל4cc אוגמנטין.
ביקרנו אצל הרופא לאחר מספר ימים למעקב, לטענתו, המינון שניתן לה היה גבוה מדי והוריד את המינון של האנטיביוטיקה ל2.5 cc.
לפני יומיים היא סיימה את הטיפול(לאחר 15 יום רצופים של קבלת אנטיביוטיקה) והשיעול חזר.
אני אובדת עצות ולא יודעת מה עלי לעשות.
יצרתי קשר טלפוני הבוקר עם הרופא שלה כדי לבדוק האם עלינו להגיע ולעשות צילום ריאות חוזר כדי לראות מדוע השיעול ממשיך והאם יש החמרה, אך לטענתו, אם אין חום וקוצר נשימה, אין מה לעשות.
תשובתו היתה: השיעול ימשיך עוד תקופה-זו דלקת ריאות.
אני פונה אליכם כשאני חרדה מאד למצבה. השיעול שלה לא נשמע טוב, ובפעם שעברה, כשהמתנו שהשיעול "יעבור מעצמו", הוא רק הלך והחמיר.
האם עלי להגיע אליכם ליעוץ? לאן תוכלו להפנות אותי?
תודה, האם הדואגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול מתמשך למרות קבלת טיפול - תגובה
ד''ר ארנון אליצור15/01/2012שלום אורטל,
שיעול ממושך שאינו מגיב לטיפול הוא סיבה להגיע לרופא ריאות ילדים.
אני מציע שתגיעי לבדיקה לרופא ריאות עם צילום החזה שנעשה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)