מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- clabinסיוון18/01/2012
היי
רציתי לשאול מה אומר המונח הרפואי קלאבין אצל ילד עם ירידה בתפקודי הציליה
ובנוסף לשאול מה בודקים במפוי חלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר clabin - תגובה
ד''ר ארנון אליצור19/01/2012שלום סיון,
ילד עם בעיה בתפקוד הציליארי סבול ממחלה ריאתית כרונית.
קלאבינג=התאלות של האצבעות מתיחס להיפוך הזוית שקיימת בד"כ באיזור מיטת הציפורן כך שאיזור זה של האצבע הופך בולט במקום שקוע. תהליך זה הינו מהווה תגובה למחלה הריאתית ונראה בחולים עם מחלות ריאתיות כרוניות דומת ציסטיק פיברוזיס או הפרעה בתנועת הציליה.
מיפוי חלב נועד לבדוק אם ילד עושה אספירציה לריאות של חלב אותו הוא שותה. זהו חלק מהבירור שנעשה לילדים עם מחלות ריאה כרוניות / חוזרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיפוי חלב
סיוון19/01/2012היי
את מיפוי החלב עושים רק בשניידר או שיש מקום אחר אני פשוט גרה בגבול הצפון (שלומי) וקצת קשה להגיע עם התינוקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיפוי חלב
סיוון19/01/2012היי
הבדיקה כואבת איך היא מתבצעת אם יהיה אפשר לקבל הסבר קצר אודה לכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהclabin
סיוון19/01/2012היי
בגלל הדאגה של אמא שאלות רבות יש לי לשאול
1.האם הקלבין קשור למחלת הPCD
2.האם זו החמרה במצב
3.מה הטיפול
4. אם הקלבין כרגע קל (אובחן בשבוע האחרון אני כל שבוע בביקורת רופא ריאות) הוא יכול להחמיר
5.מה יהיה הסוף עד לאן זה יכול להחמיר
6.האם אפשר להחזיר או לעצור את הקלבין
תודה וסליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהclabin - תגובה
ד''ר ארנון אליצור19/01/2012מתוך שאלותייך ניתן להבין שקיים אצלך בלבול רב וחוסר בהירות לגבי הבדיקות השונות.
אני לא יודע מי הפנה אותך לבדיקות (רופא ילדים / ריאות) ולמה, אך אני חושב שיהיה עדיף שתחזרי אל מי שהפנה אותך לבדיקות שיסביר לך למה הוא ביקש את הבדיקות הללו ומה משמעותן. הוא ודאי יוכל גם להפנות אותך למקום הקרוב ביותר בו נעשית הבדיקה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)