ילד אסטמתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד אסטמתי
    אירית
    09/07/2012

שלום
    יש לי ילד בן 6 שאובחן כאסטמתי מגיל ינקות, הוא נולד פג בשבוע 36 (תאום) במשקל 1500 .
    במשך השנים הייתה החמרה (אישפוזים ודלקות ריאות חוזרות) בגיל 3 התחיל לקבל סינגולר ובאמת שהייתה הפוגה והקלה, לאחר התייעצות עם מומחה ריאות. בגיל 5 התחיל לקבל משאף סימביקורט באופן קבוע לאחר שהסיגולר כבר לא השפיע .
    הייתה הקלה מסויימת ובשלושה חודשים האחרונים הילד מקבל בלי הפסקה אינהלציות שכוללות ונטולין ובודיקורט, את הטיפול במשאף אנחנו עדיין ממשיכים.. ברוב ההתקפים הילד מקבל תוספת של בטניזול.
    השאלה שלי האם יש טיפול אחר ששווה לשקול כי נראה לי שהילד מקבל יותר מידי תרופות ואין שום הקלה במצבו.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד אסטמתי

הוספת תגובה

• ילד אסטמתי - תגובה

ד``ר גיא שטויר
    09/07/2012

אירית שלום

התגובה החלקית לטיפול מחייבת הערכה מחודשת. לא ניתן לתת פיתרון קסם אינטרנטי בלי לבדוק את הילד. מקובל לטפל בגורמי סיכון כדוגמת חשיפה לטריגרים אלרגנים, עישון, נחירות לילה,...ולוודא שאופן הנטילה של התרופות הקיימות נכון לפני שמגבירים טיפול תרופתי. הערכה שכזו נעשיית במרפאה.
    אני מציע לחזור למומחה למחלות ריאה בילדים שכבר ראית
    אני משוכנע שיוכל לעזור לכם רבות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו