מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד אסטמתיאירית09/07/2012
שלום
יש לי ילד בן 6 שאובחן כאסטמתי מגיל ינקות, הוא נולד פג בשבוע 36 (תאום) במשקל 1500 .
במשך השנים הייתה החמרה (אישפוזים ודלקות ריאות חוזרות) בגיל 3 התחיל לקבל סינגולר ובאמת שהייתה הפוגה והקלה, לאחר התייעצות עם מומחה ריאות. בגיל 5 התחיל לקבל משאף סימביקורט באופן קבוע לאחר שהסיגולר כבר לא השפיע .
הייתה הקלה מסויימת ובשלושה חודשים האחרונים הילד מקבל בלי הפסקה אינהלציות שכוללות ונטולין ובודיקורט, את הטיפול במשאף אנחנו עדיין ממשיכים.. ברוב ההתקפים הילד מקבל תוספת של בטניזול.
השאלה שלי האם יש טיפול אחר ששווה לשקול כי נראה לי שהילד מקבל יותר מידי תרופות ואין שום הקלה במצבו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד אסטמתי - תגובה
ד``ר גיא שטויר09/07/2012אירית שלום
התגובה החלקית לטיפול מחייבת הערכה מחודשת. לא ניתן לתת פיתרון קסם אינטרנטי בלי לבדוק את הילד. מקובל לטפל בגורמי סיכון כדוגמת חשיפה לטריגרים אלרגנים, עישון, נחירות לילה,...ולוודא שאופן הנטילה של התרופות הקיימות נכון לפני שמגבירים טיפול תרופתי. הערכה שכזו נעשיית במרפאה.
אני מציע לחזור למומחה למחלות ריאה בילדים שכבר ראית
אני משוכנע שיוכל לעזור לכם רבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)