מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסנין עדיןשואלת01/08/2012
שלום רב;
מקווה לעזרה ואולי אפילו להרגעה.
אמא לילדה ראשונה בת חצי שנה.
הקטנה משתעלת שיעול שנשמע לי נבחני אבל רק בלילה וגם לא כל לילה.
הייתי אצל 2 רופאים שונים כבר כמה פעמים כדי שיבדקו.
שניהם בדקו ואמרו חד משמעית שהריאות נקיות.
אחד מהם אמר שאולי זה ליחה שמצטברת או משהו במיתרי הקול.
השני מיד שלח לצילום חזה.
היום ביצענו צילום חזה שבפענוח כתוב תסנין עדין בבססי הריאות.
חשוב לציין שהילדה ללא חום בכלל לא משתעלת או נושמת בכבדות פרט לשיעולי הלילה הספורדיים.
בשיחה עם הרופא (שלא שלח לצילום ) טען שאין מה לדאוג/לעשות .
האם הגיוני?!?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסנין עדין - תגובה
ד``ר גיא שטויר01/08/2012לשואלת שלום
ללא אבחנה לא ניתן לטפל. אני מבין ששטרם בוצעה אבחנה ומכך ברור שלא ניתן לתת טיפול. שיעול לילי שמשתפר ביום נובע מגירוי של דרכי האוויר. יש למצוא את הסיבה לגירוי הנ"ל ולטפל בה. די בכך, בדרך כלל, לריפוי.
מציע שתיגשי עם הילדה והצילום לייעוץ של מומחה במחלות ריאה ילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)