הפסקת נשימה אחרי בכי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת נשימה אחרי בכי
    בלוש
    07/08/2012

שלום.הבת שלי בת שנה וחודש בחודש האחרון מקבלת מכה קטנה מתחילה לבכות ואז מפסיקה לנשום.נהיית כחולה ורפויה למספר שניות עד דקה.היינו אצל קרדיאולוג ועשינו אקו לב והכל תקין.גם הנויירולוג אמר שאין צורך לעשות משהו מיוחד מה עושים??אני מיואשת זה חוזר על עצמו יותר מידי לאחרונה..אפילו פעמיים שלוש בשבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת נשימה אחרי בכי

הוספת תגובה

• הפסקת נשימה אחרי בכי - תגובה

ד``ר גיא שטויר
    09/08/2012

ארועים אלו נקראים Cyanotic Spell זאת היא תופעה שפירה ויש שיטות התערבות יעילות למדי שמפורסמות באינטנט. בעיקרן, ניתוק מגע בתחילת הבכי על מנת למנוע החמרה. יש הורים שמצליחים להשיג תוצאות יפות על ידי נשיפת אוויר פתאומית על פני התינוק. במידה ונוצרת הפתעה לעיתים התינוק שואף אוויר והתהליך נפסק. האם יש סיפור משפחתי?
    פרט לכך, מציע לבדוק רמות פריטין בדם. לתופעה שכיחות יתר בנוכחות חסר ברזל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן.

בלוש
    09/08/2012

יש רקע משפחתי הדודה מצד האם גם היתה מתעלפת פתאום..מגיל 4 בערך וזה עבר ללא טיפול.בינתיים עשינו היום eeg ונבצע ס.ד. מה עוד אפשר לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן. - תגובה

ד``ר גיא שטויר
    10/08/2012

מאחר שבמרבית המקרים לא ניתן לגלות חוסר ברזל בספירת דם אני מציע לבצע בדיקת פריטין.
    אני מדגיש שוב שחשוב לא לתת פידבק חיובי להתנהגות הזו,
    ולזכור שבמקרים קיצוניים של איבוד הכרה תכוף מלוווה בפרכוסים או בכחלון ממושך יש גם טיפולים תרופתיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי

בלוש
    11/08/2012

תודה. באמת נשיפה בפנים עוזרת והיא חוזרת להכרה מהר יותר...נבצע בדיקת פריטין...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו