ונטולין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ונטולין
    ורוניקה
    02/09/2012

ביתי בת ה14 התחילה להישתעל לפני כמה ימים השיעול הוא שיעול עם ליחה והוא מתגבר לפני השינה ובמהלך הלילה. היום רופאת הילדים רשמה לה ventolin במהילה עם sod.chloride 0.9% באינהלציה. השאלה שלי אם זה בטוח להביא לביתי את זה? כי למיטב ידיעתי ונטולין מיועד לחולי אסטמה וביתי לא סובלת מאסטמה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ונטולין

הוספת תגובה

• ונטולין - תגובה

ד``ר גיא שטויר
    05/09/2012

ורוניקה שלום
    התרופה בטוחה. במידה וניתנת במינון של 0.5 מ"ל ביחד עם מים להשלמת 2 מ"ל או יותר.
    אכן מדובר בתרופה כנגד אסטמה ויכול להיות שהרופאה חושבת שיש לילדתך אסטמה או מבקשת לבדוק זאת. אני מציע לנסות את מה שהרופאה שלכם הציעה. במקרה "הגרוע ביותר" אין לילדתך אסטמה וזה לא יעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נגמר לי הונטולין,

זהבה
    04/10/2012

האם אני יכולה להשמשמש במי מלח במקום. או יש תחליף אחר שיכול לעזור.
    לא כתבתי, שבתי בת שלושה חודשים עם נזלת ושיעול לחתי. הראות נקיות.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נגמר לי הונטולין, - תגובה

ד``ר גיא שטויר
    05/10/2012

מאחר ולא שמעתי את הריאות אני מניח שהן "לא נקיות"
    במידה ויש נזלת ניתן לנסות מי מלח באף
    לאינהלציה של מי מלח יש אפקט דומה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו