בדיקת אלרגיה לסינגולר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת אלרגיה לסינגולר
    לילי
    11/12/2012

שלום, אני שואלת את השאלה בפעם השניה בהמשך לשאלתי הקודמת על אלרגיה לסינגולר כי עדין לא קיבלתי תשובה. האם יש איזה בדיקה שניתן לגלות אלרגיה לסינגולר? כי החשש העיקרי שלי הוא שאם אנחנו נחזור לסינגולר שהוא יקבל פריחה חריפה יותר וחס וחלילה תגובה מסוכנת יותר.
    נ.ב
    האם ידוע לך על ילדים שכן יש להם משהו דומה כתוצאה מהסינגולר?
    אודה לתגובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת אלרגיה לסינגולר

הוספת תגובה

• בדיקת אלרגיה לסינגולר - תגובה

ד``ר גיא שטויר
    18/12/2012

אבחנה של פריחה אלרגית נעשית במשרד הרופא ולא דרך האינטרנט
    מכך נראה לי סביר שתסמכי על האבחנה של הרופא שלך שטען שהפריחה איננה משנית לסינגולר ולא תחפשי חוות דעת אחרות דרך האינטרנט.
    במידה והתגובה "האלרגית" הייתה פריחה בלבד ולא שוק/נפילת לחץ דם/קוצר נשימה ניתן לאבחן אלרגיה לחומרים כדוגמת סינגולר על ידי חשיפה נוספת. לרוב אין בדיקה אחרת לכך. ניתקלתי בתופעות של אלרגיה לסינגולר אולם מדובר בתופעה נדירה באופן קיצוני
    ולבסוף, אמנם לא ניתן לעשות אבחנה דרך האינטרנט!!! אך מאחר וציינת שהפריחה נעלמה תחת הטיפול בסינגולר, נראה על פניו שאין צורך לעשות בדיקה אחרת כלשהיא
    במידה ויש לך עדיין שאלות גשי לרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו