מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שכונה בה יש מדורות על בסיס קבועעידן13/01/2013
שלום רב
אנו גרים בשכונה בה יש לא מעט אתרי בניה. בחלקם לנים פועלים שככל הנראה מדליקים מדורות להתחמם . האמת שהמדורות לא נמצאות באתרים שלידנו כי אני חיפשתי באתרים אלו אז ככל הנראה במרחקים של 200 מטר ומעלה
בכל מקרה לא מדובר על לג בעומר אלא על כמה מדורות בודדות ( יתכן אפילו שבאחת שתים אבל אני לא יודע לומר כי לא רואים אותן ) שמחממות אדם אחד עד כמה בודדים.
הריח מורגש באויר.
האם מדובר על סיכון בריאותי לתושבים ? או שזה בטל בשישים לאור המרחקים ועוצמתן הקטנה של המדורות?
השכונה היא של זוגות צעירים ויש בה אלפי ילדים (זאת לא הגזמה)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסקת בתים עם קמין עץ
ד``ר גיא שטויר17/01/2013עשן שריפת עצים נחשב למזהם אוויר. למעשה אח פתוח ותנורי עצים נחשבים לאמצעי חימום הבית המזהמים ביותר.
יש לזכור שהסקת בתים עם קמיני עץ נפוצה בארץ וזיהום האוויר עם ריח חריף של שריפת עצים בשל קמיני עץ הוא ממצא רגיל בשכונות מבוססות ולבטח סיבה נפוצה פי כמה מאשר ריח שמגיע מאש פתוחה.
עד כמה שידוע לי לא ניתן לאסור הסקה בעץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)