מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאיפת רעלים מריסוס ביתי אצל תינוקתמירי15/01/2013
שלום רב,
בתי בת השנה וחצי נמצאת בפעוטון. לפני כשבוע הופיעו נמלים על הקיר במעון בו היא נמצאת, והוחלט ע"י הנהלת המעון לרסס את החדר בו נמצאים הקטנטנים בריסוס K600 נגד נמלים. לצורך זה אחת המטפלות רוקנה מיכל שלם של הריסוס, והזיזה את הילדים (כ-20 תינוקות) לחדר סמוך, לא ממש אטום. כעבור שעה או פחות הכניסו אותם בחזרה. כשהגעתי למעון הרחתי ריח חריף של ריסוס, שמיד זיהיתי את מקורו. התינוקות ישנו את שנת הצהריים בחדר הזה, ונשארו כל היום בחדר הזה עד אחה"צ. ידוע לי שריסוסים ביתיים כגון אלה מסוכנים עד פי 100 לתינוקות לעומת מבוגרים, בשל חוסר היכולת של גופם "לנקות" רעלים. נזק עלול להיגרם גם למערכת העצבית של התינוקות ולעיכובים בהתפחות תקינה של המח, ההשלכות של שאיפת החומר המסוכן עלולות להתגלות רק בגיל 3. אני קוראת מאמרים רבים ויודעת הרבה על הנזקים של חומרי ההדברה (מה שלא ברור לי הוא - כיצד מנהלת הגן הפגינה בורות כה חמורה).
שאלתי היא - עכשיו, כשאין לי מה לעשות בנדון, כי התינוקת שלי כבר שאפה את החומרים הללו - כיצד אוכל לבדוק את התינוקת שלי מבחינת הרעל שנכנס לגופה, האם אפשר לפנות לרופא לאבחון? האם ניתן לעזור לגוף לנטרל את זה? אנא תשובתכם המפורטת. העניין מדיר שינה מעיני כבר שבוע שלם. תודה רבה, ממתינה לתשובתכם. אנא הפנו אותי אל הגורמים המתאימים לצורך זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיפת רעלים מריסוס ביתי אצל תינוקת - תגובה
ד``ר גיא שטויר17/01/2013אני מניח שכבר אין שריד לחומר בגופה, אין השפעות ארוכות טווח ואין סיבה לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)