התקפי סטרידור - בן 5.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי סטרידור - בן 5.5
    נועה
    04/05/2014

שלום,
    בני בן 5.5, בריא בד"כ , לפני קרוב לשנה באופן פתאומי הוא חטף התקף סטרידור רציני שהוביל לאישפוז.מאז, מידי תקופה קצרה הוא קם בלילה עם התקף סטרידור, שאם אינו מטופל מידית בבטנזול, מביא לקוצר נשימה כבד (מטופל משאפים ואינהלציה).
    ראשית, אני שמה לב לתופעות משונות שעוברות עליו כאשר הוא תחת השפעת הבטנזול (חוסר תחושה בגפיים - הוא חייב לגעת בכל מי שמדבר איתו לדוגמא, קשיי הירדמות ועוד)
    האם התכיפות שבקבלת הבטנזול אינו גבוה מידי? מהם הנזקים? והאם יש מה לעשות עם זה?
    דבר נוסף, שכן בבנין שלנו החל בחודשיים האחרונים לעשן סמים (איני יודעת בדיוק איזה) בחדר המדרגות בדיוק מול הדלת שלנו, בסמוך לחדר השינה של הבן שלי (הוא מעשן שם בעיקר בלילה), הבידוד בבניין מאד גרוע, כך שנראה לי שחודר עשן לחדרו.האם אכן יש קשר בין שאיפת עשן של סמים לבין התקפים של סטרידור - אשמח אם תוכלו לכוון אותי לספרות מקצועית, מכיוון שברצוננו להגיש תלונה.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי סטרידור - בן 5.5

הוספת תגובה

• נזק משכן מעשן

ד``ר גיא שטויר
    04/05/2014

נועה שלום

הנושא המשפטי אינו תחום המומחיות שלי אך עד כמה שידוע לי בית המשפט כבר קבע שחדר המדרגות אינו יכול לשמש כפינת עישון ולכן ניתן לתבוע את נציגות ועד הבית אשר אמונים על הסרת מטרדים לדיירי הבית כדוגמת שכן מעשן.
    הפנייה והתלונה צריכים להיעשות למפקח על רישום המקרקעין
    במקרים מסוימים ניתן גם לתבוע שכן שמעשן בביתו שלו
    יש קשר בן חשיפה של ילדים לעשן מריחואנה לבן פגיעה בהתפתחות המוח.
    אם זאת יש לזכור שעשן סיגריה הוא גורם הנזק מספר אחד לתינוקות, ילדים ומבוגרים, נזק חמור ורחב פי כמה מעישון סמים אחרים.
    אני מעריך שכאשר העתיד וקידמה יגיעו לאזורנו יוטלו גם מגבלות נושכות על עישון בבית המעשן ולבטח שעל עישון ליד ילדים גם אם מדובר בילדי המעשן.
    ילדי מעשנים חווים נזק פיסי חמור, ארוך טווח ולעיתים תמידי ולצערי המצב החוקי כיום עדיין שם את טובת הילד בצד ומאפשר להורים המעשנים להתחמק מעונש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו