ccam ct

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ccam ct
    סמר
    19/08/2014

שלום דוקטור

עשינו ct לילד שהיה לו חשד ל ccam מאז ההריון הילד בן 8 חודשים מתפתח רגיל בלי דלקות ריאה או בעיות בנשימה כאילו אין לו כלום אבל אני עדיין מפחדת אם אתה יכול לעזור לי אני מאוד מודאגת ויש לי תור עוד חודש וזה קצת רחוק וזאת התוצאה :
    באונה עליונה מימין מודגם אזור של הפראינפלציה נרחב ובמרכזו תמטים תת סגמנטריים מודגם תהליך היפודנסי בשער ימין בין כלי הדם להתפצלות ברונכים ראשיים יכול להתאים ללפמאדנופטיה משני לזהום ראיתי קודם ? תמטים דפנדנטיים בבסיסי הראות דו צדדית .

אם אתה יכול להסביר לי מה זה אbי לא מבינה כלום ? ומה יהיה עם זה ?
    האם צריך ניתוח ?

בשביל להבין מה ההחלטה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ccam ct

הוספת תגובה

• ccam ct - תגובה

ד``ר גיא שטויר
    09/10/2014

גם אם אני מניח שהCT נעשה בטכניקה טובה במקום שיודע לעשות CT לילדים וגם אם ניתן להניח שבדיקת הCT פוענחה על ידי מומחה ברנטגנולוגית ילדים אשר מנוסה בפיענוח CT לילדים (האם נעשה בפרוטוקול נמוך קרינה? עם חומר ניגוד? חתכים דקים?) עדיין אין מנוס מלהביא את הCT המקורי עצמו ביחד עם הילד להערכה במשרד רופא הריאות ילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו