מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה?איזה אחד18/04/2008
בוקר טוב אני בן 17 וחצי תמיד שנאי משחק כדורגל ואני רץץ אני מרגיש כאבים חזקים בריאות מאחורה ממש חזקים מזה יכול להיות ?לא הלכתי ליבדק אבל זה לא עובר באופן קבוע שאני רץץ כואב לי בריאות מאחורה מזה יכול להיות?משו מסוכן אולי?ישלי גם קוצר נשימה לא ממש רציני אבל בקטנה כזה מה אתה חושב?תודה שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בחזה בזמן מאמץ
ד``ר גיא שטויר18/04/2008עידן שלום
האם הכאב מלווה בשיעול? האם הוא מופיע מיידית בתחילת ריצה או שאולי לאחר כ5 דקות או שאולי לאחר שהריצה מסתיימת? האם הוא דו-צדדי או ממוקם? האם יש פגם במבנה עמוד השידרה (כדוגמת עקמת) או בית החזה? מה מקל על הכאב?
כאב גבי בזמן ריצה עשוי לנבוע ממספר גורמים, בהם עמוד השידרה, השרירים הבין-צלעיים, הצלעות, או הקרום שמצפה את הריאות. מאחר והכאב מלווה בקוצר נשימה ומאחר ואתה עוסק בספורט יש טעם וצורך להבדק ע"י רופא ואולי אף לבצע תפקודי ריאה לאחר מאמץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה למלאך
דרור כפיר19/04/2008שלום דר
פעמים שאלתי עצמי מודע המלאך בלבן
אתה נתת התשובה לכך , לא הרפת ולא הנחת עד שמצאת את הסיבה , כל הכבוד לרופאים כמוך
אתם התקווה שלנו , שכולם טענו שאין מה לעשות אתה מצאת את הפתרון תודות לך הילד היום מתפקד ללא שום בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)