מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברונכיט חוזרת ...מיטל06/11/2014
שלום הבת שלי בת שנה ועשרה חודשים בשנה שעבר היתה עם דלקת ריאות בעונת מעבר ושנה לפני כחודש היה לך סטרידו עם חום גבוה יום אחד בלילה טופלה עי אנלציה עם בודיקורט ועזר לה אבל למחרת כבר התמלאה ליחה והתפתח לה לברונכיט קשה מאוד עם ליחה דלקתית הבחנה ע״י רופא ריאות ילדים טופלה באזניל למשך עשרה ימים בנוסף היא מקבלת טיפול מונע עוד משנה שעברה.עכשיו לאחר חודש חזרה בדיוק אותו דבר היה ליחה אחד סטרידו עם חום גבוה טופלה אנלציה עם בודיקורט ולמחרת התמלאה מלא ליחה והרופאת ילדים שלה אמרה שיש לה דלקת ריאות נתנה לה גם אזניח וגם מוקסיפן ואנאציות וכמובן עם המשאף של הפליקסוטייד לא להפסיק שתי לחיצות בוקר ושתיים בערב.... חזרנו לביקורת לאחר שלושה ימים אמרה להמשיך עם באזניל עוד יומיים ולנשים לבת שלי בדייסה סינגולר למשך חודש ימים כי עדיין יש מלא ליחה דלקתית ואמרה שהיא אסמתית .רציתי לדעת מה זה התרופה של הסינגולר ?יש לי חששות לגביו בגלל התופעות לוואי שקראתי .. אני כבר עובדת עצות .
רוצה להגיד שלילדה בקושי יש נזלת היא שקופה כל הליחה תקועה ולא יוצאת בכיבה ...איך הליחה תיצא לה כי זה מה שגורם לבעיה הזאת?
הסופרת ילדים אמרה שאולי יש בעיה עם הריאה הימנית כי המצב נהפך לכרוני,ושאולי המאוורר בריאה כל מיני מונחים מלחיצים.אשמח להכוונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברונכיט חוזרת ... - תגובה
ד``ר גיא שטויר07/11/2014מיטל שלום
נראה שיש לך שאלות רבות ועבור חלק ניכר מהן נדרשת הערכה על ידי מומחה למחלות ריאה בילדים. מחלה כרונית של הריאה הימנית, ליחה תקועה, צורך בטיפול מניעתי לפני גיל 3 שנים ועוד פרטים רבים בסיפור שלך מצריכים הערכה שכזאת על ידי רופא ריאות ולא ניתן לפתור אותם מעל גלי האינטרנט
לגבי הסינגולר. מדובר בתרופה מצוינת עם מעט מאוד תופעות לוואי.
במידה ויופיעו תופעות לוואי ניתן תמיד להפסיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)