ברונכיט חוזרת ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברונכיט חוזרת ...
    מיטל
    06/11/2014

שלום הבת שלי בת שנה ועשרה חודשים בשנה שעבר היתה עם דלקת ריאות בעונת מעבר ושנה לפני כחודש היה לך סטרידו עם חום גבוה יום אחד בלילה טופלה עי אנלציה עם בודיקורט ועזר לה אבל למחרת כבר התמלאה ליחה והתפתח לה לברונכיט קשה מאוד עם ליחה דלקתית הבחנה ע״י רופא ריאות ילדים טופלה באזניל למשך עשרה ימים בנוסף היא מקבלת טיפול מונע עוד משנה שעברה.עכשיו לאחר חודש חזרה בדיוק אותו דבר היה ליחה אחד סטרידו עם חום גבוה טופלה אנלציה עם בודיקורט ולמחרת התמלאה מלא ליחה והרופאת ילדים שלה אמרה שיש לה דלקת ריאות נתנה לה גם אזניח וגם מוקסיפן ואנאציות וכמובן עם המשאף של הפליקסוטייד לא להפסיק שתי לחיצות בוקר ושתיים בערב.... חזרנו לביקורת לאחר שלושה ימים אמרה להמשיך עם באזניל עוד יומיים ולנשים לבת שלי בדייסה סינגולר למשך חודש ימים כי עדיין יש מלא ליחה דלקתית ואמרה שהיא אסמתית .רציתי לדעת מה זה התרופה של הסינגולר ?יש לי חששות לגביו בגלל התופעות לוואי שקראתי .. אני כבר עובדת עצות .
    רוצה להגיד שלילדה בקושי יש נזלת היא שקופה כל הליחה תקועה ולא יוצאת בכיבה ...איך הליחה תיצא לה כי זה מה שגורם לבעיה הזאת?
    הסופרת ילדים אמרה שאולי יש בעיה עם הריאה הימנית כי המצב נהפך לכרוני,ושאולי המאוורר בריאה כל מיני מונחים מלחיצים.אשמח להכוונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברונכיט חוזרת ...

הוספת תגובה

• ברונכיט חוזרת ... - תגובה

ד``ר גיא שטויר
    07/11/2014

מיטל שלום
    נראה שיש לך שאלות רבות ועבור חלק ניכר מהן נדרשת הערכה על ידי מומחה למחלות ריאה בילדים. מחלה כרונית של הריאה הימנית, ליחה תקועה, צורך בטיפול מניעתי לפני גיל 3 שנים ועוד פרטים רבים בסיפור שלך מצריכים הערכה שכזאת על ידי רופא ריאות ולא ניתן לפתור אותם מעל גלי האינטרנט

לגבי הסינגולר. מדובר בתרופה מצוינת עם מעט מאוד תופעות לוואי.
    במידה ויופיעו תופעות לוואי ניתן תמיד להפסיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו