משאף ונטולין במשך חודש לילד.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משאף ונטולין במשך חודש לילד.
    ליטל
    01/12/2014

הבן שלי אסמתי וקיבל מרופאת המשפחה טיפול מונע הכולל פליקסוטייד וונטולין פעמיים ביום וסינגולייר לפני השינה. אחרי קריאה באינטרנט אני רואה בכלל שונטולין לא ניתן כטיפול מונע ולא ברור לי מדוע היא נתנה לי ונטולין כטיפול מונע. האם יכול להיגרם לבן שלי נזק כי הוא לקח במשך חודש ונטולין. כעת הוא שוב משתעל ואני כבר מפחדת לתת לו את הונטולין אחרי שהוא לקח אותו חודש. מה עושים?? ממש לחוצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משאף ונטולין במשך חודש לילד. - תגובה

ד``ר גיא שטויר
    01/12/2014

אני מעריך שרופאת המשפחה לא התכוונה לתת את הוונטולין כטיפול קבוע
    בזמן שיעול אין מנוס ממתן וונטולין אולם ברגע שהשיעול מפסיק יש להפסיקו
    אם השיעול חוזר מציע לחזור לרופאת המשפחה ואם ללא הטבה לפנות להערכה נוספת אצל מומחה למחלות ריאה בילדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יכול להיגרם לו נזק כתוצאה מכך?

ליטל
    02/12/2014

מודה על תשובתך, אך אם לא התכוונה לתת באופן קבוע מדוע נתנה לי מרשמים לשלושה חודשים גם של סינגולייר, פליקסוטייד וונטולין. איזה צורך יש בשלושה מרשמי ונטולין לשלושה חודשים ?? משאף אחד היה מספיק לכשהיה צץ התקף, מה גם שאני זוכרת בבירור שהיא אמרה לתת את הטיפול ולחזור אליה בעוד חודש.

מלבד עובדה זו יותר חשוב לי האם ייתכן וייגרם לו נזק כתוצאה מכך?

תודה מראש על תשובתך,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יכול להיגרם לו נזק כתוצאה מכך? - תגובה

ד``ר גיא שטויר
    08/12/2014

הוצאת המרשמים לתרופות קבועות אוטומטית, כוללת את כלל התרופות ואין ספק שהרופאה לא התכוונה שתיקחי וונטולין במשך 3 חודשים ברציפות. כתוצאה מההדפסה האוטומטית עשוי בהחלט להיווצר מצב שתרופות "כרוניות" אותן יש לקחת כל יום יוצאות באותה ההדפסה עם תרופות "כרוניות" שיש לקחת אותן בשעת הצורך בלבד.
    מה שחשוב הוא מה שהרופאה אמרה לך בביקור!! ולא מה שרשום על המרשם!!
    אין לוונטולין השפעה מעבר לשעות ספורות כך ששעות ספורות לאחר שאת נותנת את הונטולין חלופת גם השפעתו "הרעה"
    לאור הבלבול נראה שיש צורך לחזור בדחיפות לרופאת הילדים , לקבל שוב את ההסברים ולרשום אותם (!)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו