עשן סיגריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עשן סיגריות
    אמא מודאגת
    02/12/2014

שלום רב,
    בעלי ואני מעשנים אבל לא מעשנים בקרב הילדה (בת שנה), אלא רק במרפסת.
    שאלתי:
    אני כרגע עובדת ובעלי לא.
    הוא נמצא איתה המון וכשהיא ישנה, מרשה לעצמו לצאת למרפסת השמש ולעשן סיגריה (זה קורה מס' פעמים ביום) .
    הוא משאיר את הדלת הזזה מעט פתוחה בכדי לשמוע אותה. אנחנו רבים על זה המון כי מבחינתי זה לא מקובל וזה חוסר אחריות!
    הוא אומר שהעשן לא נכנס. שהוא מעשן רחוק מהדלת ומתקרב לסירוגין בכדי לשמוע אותה. אין דבר כזה שלא ייכנס עשן ולו מעט בכדי שזה יהיה גרוע.
    זה לא בוגר וזה לא לעניין, חוסר היכולת להתאפק עד שאגיע הביתה.
    יתרה מכך, קראתי על מוות בעריסה שאחת הסיבות היא (שלא נדע), הורים מעשנים. אפילו אם לא מעשנים בקרבה התינוק כיוון שהרעלנים נדבקים לשיער שלנו, לבגדים ובכלל במערכת הנשימה.
    אני מפסיקה לעשן במיידי. בעלי לא מוכן כרגע עקב "תקופה לחוצה" שעוברת עליו.
    אני מאוד זועמת ומאוכזבת. אינני יודעת מה לעשות כבר בנדון. בבקשה האירו לי את התמונה והציעו לי כיצד לפעול. תודה רבה. כמה מסוכן כל הנושא בדרך שהסברתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עשן סיגריות

הוספת תגובה

• עשן סיגריות - תגובה

ד``ר גיא שטויר
    08/12/2014

החוק הגדיר את "טווח הביטחון" המינימאלי לעישון בקרבת אדם אחר/תחנת אוטובוס כ10 מטרים. זהו טווח הביטחון באוויר הפתוח ולא בסלון הבית.
    מהבחינה הזו אני מוצא לעיתים קרובות שעישון במרחק של מטרים ספירים מהבית או בחדר המדרגות עדיין נחשב לעישון בבית וגמילה מעישון זה משפרת משמעותית את מצבו של הילד.
    פרט לכך יש לזכור ששטח הריאות הוא כשטחו של מגרש כדורגל
    כיצד תרגישו אם דקה לאחר שמילאתם את "מגרש הכדורגל" הזה בעשן יפלט העשן הנ"ל לסלון בתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו