מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חידודגבי02/03/2015
אני כבר לא ישנה מספר לילות ממחשבה על cf, ויקי מספר ימים עד שרופא יראה אותנו. אני מבקשת לחדד -
יציאות - לא תמיד היציאות רכות
משקל - לפי BMI של טיפת חלב הוא בין אחוזון 3 ל 15, לפי BMI של איכילוב הוא בתת משקל אז אני לא יודעת. שוקל בין 14 ל 15, גובהו 100, גילו 3.7. האם זה תת משקל?
שיעול - אינו משתעל כל הזמן. בחודש האחרון קיבל פעמיים אנטיביוטיקה לריאות בהפרש של שבוע על סמך האזנה בלבד (ללא צילום), אך לפני זה מספר חודשים שקטים
לגבי זיעה - מזיע הרבה.
אבל הילד שובב, משתולל, אני מנסה לחשוב האם ככה נראה חולה cf
תבחין הזיעה יצא 28
תודה על התייחסותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ו
גבי02/03/2015הילד גם היה מאושפז 3פעמים בחייו - בגיל חודש וחצי בגלל מנינגיטיס וירלי, בגיל 5 חודשים בגלל RSV (לא פיתח דלקת ריאות אז) ולפני 7 חודשים בגלל התייבשות קלה עקב הקאות. לא היו עולים על cf אם היה לו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהו - תגובה
ד``ר גיא שטויר05/03/2015תבחין הזיעה תקין
על מנת להחליט אם יש צורך בבדיקות נוספות יש לראותו אולם הסבירות למחלת CF נמוכה מאוד בנוכחות תבחין זיעה שכזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)