מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעול,חרחו וכל היוצא בזהשני17/06/2015
ד'ר שטויר שלום רב
אשמח לעזרתך
בתי בת 6 חודשים משתעלת, מנוזלת,מחרחרת ומצפצפת מעל כחודש ימים
עשינו טיפולי אנילהציה של מי מלח מרוכזים+בודיקורט+טרבולין-לא עזר
היינו אצל רופא ריאות -צילום הריאות יצא תקין(ברוך השם) הוא נתן לנו משאף ונטולין ומשאף כתום(שכחתי את שמו) הטיפול עם המשאף הכתום לחיצה 1X3
וונטולין עד 4 לחיצות 4 פעמים ביום(כל עוד יש שיעול בלילות). אין שיפור אנחנו כבר שבוע עם המשאפים.
ישנם ימים שהילדה מקיאה את התמ"ל מאחר ומצטברת לה המון ליחה.בימים האחרונים השיעול מחמיר בלילה ופחות ביום.
ישנה בעריסה עם שיפוע וטיפול ג'ל שאנו מטפטפים על חיתול ושמים בסוף העריסה.
בתי נכנסה לתינוקיה לפני כחודש וחצי אך נמצאת יותר בבית מאשר בגן.
אשמח להמלצות לרופא,ייעוץ,עזרה,הבנה או כל דבר שיכול לעזור לנסיכה שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול,חרחו וכל היוצא בזה - תגובה
ד``ר גיא שטויר27/07/2015שני שלום
אני מניח שהתכוונת לרופא ריאות ילדים
במידה שכך הוא יש בעייה במינונים ובבחירת התרופות ויכול להיות שלא הבנתם אותו נכון. אני ממליץ לחזור אל הרופא להערכה חוזרת ולציין את הכשלון הטיפולי
חושב גם לשאול את הרופא מה האבחנה שלו. זה יקל עלכם להבין מה צפוי לכם ומה היא דרך הטיפול הרצויה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)