תינוק בן 3 חודשים וירוס או אספרציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן 3 חודשים וירוס או אספרציה
    ויקי
    30/12/2015

שלום רב,
    מגיל שבועיים עד עכשיו גיל 3 חודשים יש לי תינוק מחרחר משתעל עם אירועי חנק עד שהגעתי למסקנה שיש לו קשיים בבליעה.
    הייתי באשפוז או בביח מאיר שבוע שם אמרו שיש לו ריאות לא נקיות בגלל שחטף לי וירוס RSV אבל הוא חרחר עוד הרבה לפני וגם עכשיו שבוע וחצי אחרי רופא ביקורת אשפוז אמר שעדין ריאות לא נקיות שזה הוירוס ואמר שלא יכול להיות אספירציה....

הוא עובר פזיורפיה לחולשת שרירי צוואר - לא מחזיק ראש טוב...

אני בפחדים על הריאות שלו... שבועיים ריאות לא נקיות אם זה לא וירוסלא יכול לעשות דלקת ריאות? לא המליצו באשפוז על צילום ריאות.. אני מאוד מודאגת מאחר ואין שום עלייתמשקל בשבועיים האחרונות....

אשמח לתשובתך
    ותודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוק בן 3 חודשים וירוס או אספרציה - תגובה

ד``ר גיא שטויר
    30/12/2015

מיקי שלום

בזמן מחלה חדה עשוי להיות עיכוב בעלייה במשקל ואם אכן חלה בRSV (האם הדבר נבדק?) אזי אפשרי שמשני לכך
    אם זאת במידה והתסמינים החלו עוד לפני שיעול וחרחור כרונים ובטח שחוסר עלייה במשקל הם סיבה מצוינת לייעוץ רופא ריאות
    אנא בקשו הפנייה לייעוץ שכזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו