שיעול לילדה במשך חודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול לילדה במשך חודש
    מלי
    03/01/2017

היי בתי בת 4 שנים לפני חודש התחילה להשתעל בהתחלה היה ציצופים קיבלה וונוטולין ומים לשבוע אבל הילדה עדיין משתעלת שיעול לחתי שבוע שעבר היה לה חום ויש לה חיידק בגרון כרגע מטופלת המוקסיפן מה אני עושה לגבי השיעול מיואשת הלכתי ארבעה פעמים כול הזמן אומרים לי שהראות נקיות מה עושים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעול לילדה במשך חודש

הוספת תגובה

• שיעול כרוני וצפצופים

ד``ר גיא שטויר
    03/01/2017

האם שיפור עם אינהלציות הוונטולין ולו רק ל15-20 דקות?
    ניתן להניח שאם שומעים שיעול וצפצופים ללא סטטוסקופ אזי הריאות לא באמת "נקיות"
    במידה והרופא המטפל לא מצליח לפתור את הבעיה מציע לגשת ליעוץ רופא ריאות ילדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעול

מהיין
    04/01/2017

היי לאחר טיפול הוונוטולין הריאות נקיות הלכתי ארבעה פעמים הראות נקיות לגמרי הרופאה שהלכתי אליו רופא ראות ילדים והוא שמעה את השיעול שיעול לחתי הילדה משתעלת חודש מה הפיתרון אני מיואשת האים לתת לילדה בטרזול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האזנה עם סטטוסקופ דורשת מיומנות

ד``ר גיא שטויר
    09/01/2017

מדובר בתופעה שחוזרת על עצמה. הורים שומעים צפצופים , חרחורים, וליחה מתגלגלת ממעמקי הריאות גם ללא סטטוסקופ בעוד שרופא המשפחה לא שומע דבר. כלל אצבע שנכון לעתים קרובות הוא שאם השיעול ליחתי עמוק ולבטח באם אתם ההורים מצליחים לשמוע גם ללא סטטוסקופ את הליחה והצפצופים הרי שהריאות לא נקיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו