מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעול לילדה בת 4מעיין11/03/2017
שלום וברכה בתי בת 4 וחצי שנים לפני חודשים היה לילדה שיעול ממש ממש חזק צילום ראות תקין היה חשד לשעלת קיבלה טיפול ולבסוף התשובה הגיעה שלילית שאין שעלת התחלנו באנלציות שזה בודקורט +מים+וונוטולין + סינוגולייר הרופאה ביקשה שאני יתן לילדה תטיפול לחודש אבל כול פעם שרציתי לעצור את הטיפול הרופאה אמרה עוד קצת בגלל שעכשיו עדיין קר הילדה כבר חודשים בטיפול ללא וונוטולין היה שיפור הילדה לא השתעלה בשבוע האחרון הילדה משתעלת בלילה יש לה המון נזלת לקחתי אותה לרופא הראות נקיות מה אפשר לעשות אל מנת לעצור את השיעול שלא יהיה כמו פעם שעברה חזק עדיין הוא לוקחת את הטיפולים מה אתה ממליץ לי לעשות לעצור את השיעול ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול כרוני ונזלת ללא תגובה לטיפול שהוצע
ד``ר גיא שטויר11/03/2017שלום לך מעיין
הי לא ניתן לבדוק את הילדה דרך האינטרנט ומכך גם לא לקבוע את הסיבה לשיעול ממושך או להעדר תגובה. לא יהיה זה הוגן כלפייך או כלפי ילדתך לתת חוות דעת שנייה לחוות דעת שניתנה על ידי רופא הילדים שלה שבדק אותה, לקח אנמנזה (היסטוריה) מלאה ובחן את כלל בדיקות המעבדה קודם שהחליט על דרך ניהול.
באופן כללי ניתן לצין שאם תגובה לאינהלציות קיימת סבירות גבוהה שמדובר באסטמה. ניתן לטפל בבעיה זו לרוב על ידי טיפול בסיבות לבעיה. כאן ציינת סיבה אחת אפשרית, נזלת, אך בפגישה עם הרופא ובאנמנזה מדוקדקת ניתן לרוב לדלות סיבות רבות שהטיפול בהן צפוי להביא להקלה.
בברכת בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

