CPAM שבוע 30 מה לעשות אשמח לחוות דעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CPAM שבוע 30 מה לעשות אשמח לחוות דעת
    נילי
    06/04/2017

אני בשבוע 30 בבדיקה יש רקמת ריאה תקינה הלב מוסט ימינה עשו לי אקו לב בשבוע זה הלב תקין מוסט ימינה נמצא במרכז האם יש בעיה במידה והלב לא יחזור למצב הרגיל שלו
    ? מהידע שלך האם דברים יכולים להשתנות לטובה הרי כבר אני בשבוע 30 .....?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המהלך הרגיל של CPAM

ד``ר גיא שטויר
    06/04/2017

שלום לך נילי
    למרות שכל מהלך אפשרי, בשבוע 30, במרבית המקרים אנו מצפים לנסיגה בגודל הCPAM.
    במקרים קיצונים הנסיגה עשויה להיות משמעותית מאוד עד להעלמות או העלמות כמעט מוחלטת של הCPAM.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבחנה ציסטות קטנות על כל הריאה ולב דחוק

נילי
    07/04/2017

ומה לגבי המקרה שלי אני בשבוע 30 ועוד אין נסיגה האם זה בעייתי? האם יכולה להיות נסיגה בשלב מאוחר יותר מה דעתך????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהלך של CPAM

ד``ר גיא שטויר
    07/04/2017

שלום לך נילי
    על מנת לענות על כך יש לבחון את כל מהלך ההריון והבדיקות שנעשו בו ולקחת סיפור מדוקדק. הדרך לעשות זאת היא לפנות לרופא ריאות ילדים עם כל הבדיקות שנעשו עד כה. ניהול CPAM בהריון ואחריו היא שיגרת יומנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו