מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילדה עם אסתמה ודלקות ריאה חוזרותדריה28/11/2008
ערב טוב, לצערי אני חוזרת אליכם לאחר כמה חודשים חופשיים ממחלות והתייעצויות. ביתי, בת חמש, מקבלת טיפול מונע במשאף בודיקורט פעם עד פעמיים ביום. אושפזה באפריל שעבר בשניידר עם דלקת ריאות (וירידה חריפה בסטורציה) לשבוע אך מאז היה הכל טוב ותקין. בשבועיים האחרונים שיעולי בוקר וכל שאר היום בסדר אם כי קצת יותר אסטמטית מהרגיל. היום החלה עם המון שיעולים וכרגע בערב בקצב ממוצע של אחד לדקה!!! אני פונה אליכם כי לא מצליחה ליצור קשר עם רופא הריאות שלה (השארתי לו מספר הודעות) כך שאולי תוכלו לעזור לי בינתיים: כרגע אנחנו נותנים לה שלוש-ארבע פעמים ונטולין ובודיקורט במשאפים ונעבור לאינהלציות. חוץ מהשיעולים הילדה עירנית ופעילה והסטורציה 98 (יש מד בבית) אך השיעולים רבים מאוד!!!. אנו מתלבטים מתי לפנות למוקד או (עדיף לנו, כדי שלא תידבק) לתת לה פרדיזון או סירופ דנלון? האם יש לכם יכולת הערכה של המינון ללא לראותה (בת חמש, שוקלת כ 23 ק"ג)??? החשש שלנו הוא כמובן מהתדרדרות. תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסתמה ודלקות ריאה חוזרות
ד''ר ארנון אליצור28/11/2008נאוה שלום,
מכל מה שכתבת בעבר עדין אין לי תמונה ברורה של הבעיה של בתך, מכיון שזה לא תחליף לבדיקה מסודרת והסתכלות על צילומי חזה. לפיכך קשה לי לתת לך עצה לגבי תחילת טיפול בדנלון. אני מניח שיש לכם תכנית פעולה מרופא הריאות שלכם, ואם עדין אתם לא שקטים תמיד הכי בטוח לפנות למוקד או למיון שניידר (שם אני מבין שמכירים אותה) ולהיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר אליצור
דריה28/11/2008תודה רבה על התגובה המהירה. כנראה שאכן נגיע למוקד. תודה ולילה טוב. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)