תבחין הזעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תבחין הזעה
    ליאור
    07/12/2008

שלום רב, בני בן שנה ו5 חודשים . בשל אי עליה במשקל ועצירויות רבות הופננו ע"י גסטרו ילדים לבדיקת תבחין זיעה. אנו גרים באזור השרון ומבוטחים במכבי. האם יש לך מושג האם אנו יכולים לעשות את הבדיקה בבית החולים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תבחין הזעה

הוספת תגובה

• תבחין זיעה

ד''ר ארנון אליצור
    07/12/2008

תבחין זיעה מבוצע בבתי חולים ולא במסגרת הקופה. אתה צריך לקבל טופס 17 לשם ביצוע הבדיקה. זוהי בדיקה המבוצעת לעיתים קרובות ואין בעיה לקבל טופס 17 אם קיבלת הפניה מרופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה-משום מה

ליאור
    07/12/2008

במוקד מכבי ללא הפסקה טוענים שזה מתבצע אצל האחיות אצלם? דבר שנראה לי לא מקצועי. האם להתעקש לעשות זאת בבי"ח כפי שהאינסטינק מורה לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תבחין זיעה - במקום עם ניסיון

ד''ר ארנון אליצור
    07/12/2008

תבחיני זיעה צריכים להתבצע במקום עם הרבה ניסיון, כיון שאחרת התשובה עלולה להיות לא מהימנה.
    תמוהה בעיני התשובה של מוקד מכבי.
    אני עובד כיועץ ריאות במכבי וכל החולים שאני מפנה לביצוע תבחין זיעה עושים זאת באסף הרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן מבצעים תבחין זיעה

ד``ר גיא שטויר
    09/12/2008

קיימת מעבדת מכבי בכפר סבא אשר בה מבצעים בדיקת מוליכות. בדיקה זו מהווה חלק מתבחין זיעה ולכן קיבלת את התשובה ממוקד מכבי. לדעתי, בדיקה זו אינה יכולה להחליף את את תבחין הזיעה המלא. מכך, בדומה לעמיתי ד"ר אליצור, אני ממליץ לבצע את הבדיקה במקום שמתמחה בביצוע הבדיקה. בבית חולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו