מינון באינהצליה תינוקת בת 3 חדשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינון באינהצליה תינוקת בת 3 חדשים
    שושנה
    18/12/2008

שלום רב התינוקת שלי מנוזלת ומשתעלת כבר כשבועיים. בתחילה היה זה שיעול נבחני(סטרידו).המינון שהרופא נתן הוא: 1.2 מ"ל מים+0.3 מ"ל ונטולים+ 0.5 מ"ל בודיקורט 3 פעמים ביום אחרי 3 ימי טיפול השיעול כבר ליחתי אבל שומעים שהתינוקת ממש ממש גדושה(גם כשמניחים יד על גבה מרגישים כמו חירחורים איני יודעת איך לקרוא לזה). אני מודאגת מאד השאלה אם זהו המינון היעיל או שמא יש אופציה שונה שתוכל לסייע יותר? אני מודאגת בשל 2 סיבות נוספות:בני בן השלוש וחצי אובחן לפני כשנה כאסמטי והתינוקת הנוכחית שלי זכורה לי כ"משתעלת" הכוונה היא לשיעול חזק שנשמע כמו מחנק או לקיחת אויר בעיקר בזמן התאמצות למתן צואה??! בקיצור אני ממש מודאגת. כיצד עליי לפעול? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול באינהלציית וונטולין

ד``ר גיא שטויר
    20/12/2008

הטיפול בוונטולין יעיל למחלת האסטמה ולמעט מקרים בודדים בהם עשוי לעזור למחלה ויראלית של הגיל הרך (ברונכיוליטיס) הטיפול בוונטולין אינו עוזר למחלות אחרות.
    עבור מחלת האסטמה המינון הטיפולי נכון.
    באסטמה צפויה תגובה מיידית לאינהלצייה=הפסקת השיעול.
    אם השיעול ממשיך מיידית לאחר מתן האינהלצייה או אפילו מתגבר יש אפשרות שמדובר במחלה אחרת ואז מוצדק לחזור לבירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו