מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סינגולייר וקושי בשינהאמא עייפה22/12/2008
שלום רב. האם ידוע אם יש קשר בין ערנות בלילה וקושי לחזור לישון לבין נטילת סינגולייר ? בני בן השלוש נוטל סינגולייר כבר חצי שנה ובכל התקופה הזו יש בעיה של התעוררויות מרובות בלילה וקושי רציני מאוד לחזור לישון- מתעורר המון ואחרי כל התעוררות לא מצליח להרדם בחזרה להמון זמן. בעצם סה"כ בלילה ששוכב במיטה בין 10 ל 11 שעות- ישן מקסימום 5 שעות, וזה ללא התקף אסטמה וללא נזלת או מחלה אחרת וגם ללא תרופות אחרות -וללא התלוננות על כאבים כלשהם. האם מנסיונך עם התרופה הנ"ל שמעת על תלונות כאלה מהורים לפעוטות או ילדים. אני יודעת שאם אני רוצה לדעת בוודאות אם יש קשר בין התרופה לערנות אני צריכה להפסיק את נטילת התרופה לתקופה מסויימת אבל כרגע אני חוששת להפסיק את הסינגולייר עם כניסת החורף והנזלות המרובות. כרגע הוא "מוגן" ומפחדת שנפסיק ויתחילו התקפים שוב. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינגוליר
ד''ר ארנון אליצור22/12/2008שלום לאמא העייפה,
סינגוליר באופן כללי הינה תרופה מאד בטוחה לשימוש אך יתכנו מספר תופעות לואי בעת השימוש בה כולל הפרעה בשנת החלום, והזיות. אם השינה של בנך (ושלך - שזה לא פחות חשוב) כל-כך הופרעה מאז תחילת הסינגוליר אני הייתי ממליץ להפסיק את התרופה. הכי כדאי לחזור לרופא הילדים/ ריאות שהתחיל את הטיפול על מנת להחליט אם צריך טיפול אחר (ויש עוד טיפולים לאסתמה) או שניתן להמתין ולראות איך הוא מסתדר ללא טיפול תרופתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)