סינגולייר וקושי בשינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינגולייר וקושי בשינה
    אמא עייפה
    22/12/2008

שלום רב. האם ידוע אם יש קשר בין ערנות בלילה וקושי לחזור לישון לבין נטילת סינגולייר ? בני בן השלוש נוטל סינגולייר כבר חצי שנה ובכל התקופה הזו יש בעיה של התעוררויות מרובות בלילה וקושי רציני מאוד לחזור לישון- מתעורר המון ואחרי כל התעוררות לא מצליח להרדם בחזרה להמון זמן. בעצם סה"כ בלילה ששוכב במיטה בין 10 ל 11 שעות- ישן מקסימום 5 שעות, וזה ללא התקף אסטמה וללא נזלת או מחלה אחרת וגם ללא תרופות אחרות -וללא התלוננות על כאבים כלשהם. האם מנסיונך עם התרופה הנ"ל שמעת על תלונות כאלה מהורים לפעוטות או ילדים. אני יודעת שאם אני רוצה לדעת בוודאות אם יש קשר בין התרופה לערנות אני צריכה להפסיק את נטילת התרופה לתקופה מסויימת אבל כרגע אני חוששת להפסיק את הסינגולייר עם כניסת החורף והנזלות המרובות. כרגע הוא "מוגן" ומפחדת שנפסיק ויתחילו התקפים שוב. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סינגולייר וקושי בשינה

הוספת תגובה

• סינגוליר

ד''ר ארנון אליצור
    22/12/2008

שלום לאמא העייפה,

סינגוליר באופן כללי הינה תרופה מאד בטוחה לשימוש אך יתכנו מספר תופעות לואי בעת השימוש בה כולל הפרעה בשנת החלום, והזיות. אם השינה של בנך (ושלך - שזה לא פחות חשוב) כל-כך הופרעה מאז תחילת הסינגוליר אני הייתי ממליץ להפסיק את התרופה. הכי כדאי לחזור לרופא הילדים/ ריאות שהתחיל את הטיפול על מנת להחליט אם צריך טיפול אחר (ויש עוד טיפולים לאסתמה) או שניתן להמתין ולראות איך הוא מסתדר ללא טיפול תרופתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו