בן 8 חודשים- טיפול באנהלציות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 8 חודשים- טיפול באנהלציות
    דפי
    03/01/2009

שלום, בני בן .5 חודשים, לפני כחודשיים וחצי היתה לו דלקת ברונכיט , קיבל אנטיביוטיקה אנזיל ל5 ימים ועבר, אחרי מס' ימים חזר להשתעל , ומלפני שבועיים וחצי שוב שיעול עם ליחה וברונכיט, נתנו לו שבוע מוקסיפן פורטה ( למרות שלא היה לו חום) ולא היה שום שיפור ואזנאמר לנו שיש לו אסטמת ילדים ולעשות לו פעמיים ביום אנהלציות עם 0.5CC ונטולין+1CC בודיקורט+1CC מי מלח. אנחנו עושים לו זאת כבר ימים ולא נראה שיש שיפור. הרופא אומר להמשיך ולהיות סבלניים. בנוסף ( אני לא יודעת אם יש קשר) לפני יומיים נהיה מאד צרוד. האם אין צורך בטיפול אחר? האם לא הייתי אמורה לראות כבר שיפור? האם אני אמורה לראות שיפור כל פעם אחרי מתן אנהלציה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תיקון- בני בן 8.5 חוד ולא 5 חוד

דפי
    03/01/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעול ללא תגובה לטיפול

ד``ר גיא שטויר
    05/01/2009

דפי שלום
    אכן, אינהלציית וונטולין אמורה לעזור באופן מיידי לאסטמה ובמידה ואין הטבה יש לבחון שוב את נכונות האבחנה. אם זאת ישנם סיבות רבות לשיעול ומן הסתם, לכל סיבה טיפול משלה.
    לא ניתן לבצע אבחנה ולקבוע תוכנית טיפול דרך מדיה זו. לצורך קביעת אבחנה יש לראיין אותך באופן אישי ולהתרשם באופן בלתי אמצעי מהילד ומבדיקתו. לא יהיה זה הוגן עבורך ולא עבור ילדך שלא לעשות כך.
    במידה ועדיין שיעול את יכולה לחזור לרופא המטפל ולבקש הערכה חדשה או לפנות לרופא ריאות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו