שיעול וצפצופים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול וצפצופים
    אילונה
    01/04/2009

שלום רב! אני אמא לתינוק בן שנה ו 3 חודשים ומאז שהוא היה בן 9 חודשים הוא משתעל . בדרך כלל שעול נובע מנוזלת וליחה שיורדים לגרון ונמשך כשבוע או יותר. כרגע הוא מטופל באינלציות 4 פעמים ביום של טרבולין בודיקורט ומים וכמן כן ב 4 כדורי בנטזול ( כי יש לו גם צפצופים ונאמר לי שיש לו ברונכיטיס עם סעיף אסטמטי)
    כמו כן שיש לי קצת נוזל באוזניים לכן רופ אאף אוזן גרן נתן לו אנטיביאוטיקה אוגמנטין ל 10 ימים
    עד כמה אני יכולה לשלב את כל הטיפולים האלו ואם זה בכלל מותר לתת אנטיביאוטיקה עם סטרואידים?
    מה אני עוד יכולה לעשות על מנת להוציא את התינוק מכל זה כי הוא פשוט כל הזמן חולה?
    תודה על ההתייחסות וסליחה על האורך של השאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעול וצפצופים

הוספת תגובה

• שיעול, צפצופים, דלקות אוזניים וליחה

ד``ר גיא שטויר
    10/04/2009

אילונה שלום
    הפשט הוא שאין שום מניעה לשלב בין הטיפולים ואנטיביוטיקה לא מפריעה לכל טיפול אחר.
    לגבי הסיבה לכל הנ"ל, הייתי מציע לרופא המטפל ולבקש את עזרתו ובמידה ועדיין לא נפתרת הבעייה לגשת לייעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו