ליחה לילד בן חמישה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליחה לילד בן חמישה חודשים
    לימור
    22/04/2009

שלום
    בני נולד בשבוע 36 קיבלתי פרסולט משך ההריון בגלל צירים מוקדמים,בנוסף קיבלתי זריקה להבשלת הראות מפחד ללידה מוקדמת.זהו תקציר
    בני היום בן 5 חודשים כמעט שבגיל 3 חודשים היה מאושפז עקב ברונכית נזלת סמיכה שלא ידע להוציא כמובן בגלל גילו,רמת חמצן ירדה בזמן המחלה המשכנו בטיפול של אנילציה אם מי מלח ומי מלח לאף.
    היום בני משתעל שיעול אם ליחה רופא ילדים ורופא של טיפת חלב בדקו מספר פעמים הראות נקיות אתמול רופא של טיפת חלב בדק ואמר שהראות נקיות יש לו שיעול רטוב כבר הרבה זמן משהו כמו חודש אפילו חודש חצי בהמלצת הרופאים אני עושים אנילציה במלח לא כל כך עוזר.
    בני יונק בלבד אם תוספת פירות גרבר בחודשים עלה במשקל 600 גרם בלבד לא יודעת אם יש קשר מבקשת יעוץ או המלצה לטיפול,חשבתי על רופא ראות שיבדוק או משהו שתמליץ הומופאתי
    מאד דחוף לי תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין יש בבית 2 חתולים ויש

לימור
    22/04/2009

שיער בבית משתדלים לשמור על נקיון השיער אולי הילד רגיש ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליחה ממושכת

ד''ר ארנון אליצור
    22/04/2009

שלום לימור

הסיבות לחוסר עליה במשקל יכולות להיות מרובות אך אני מסכים איתך שבנוכחות תסמינים נשימתיים רצוי שבנך יבדק ע"י רופא ריאות. בודאי לא אוכל להמליץ על טיפול כלשהוא לפני בדירה יסודית.

יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו