סטרידו מדי פעם.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטרידו מדי פעם.
    ליטל
    08/05/2009

שלום רב. בני בן השנה כבר סבל מ4 התקפי סטרידו עד כה. הפעם הראשונה החלה כשניסיתי להכניס אותו למעון. הסבירו לי שבגלל שנורא חם ולא מאווררים אז המחלה התפרצה . (לבעלי היה סטרידו בתור ילד). לפי מה שקראתי עד כה יש הגיון רב במה שאתה כותב אך לצערי אין סיכוי שיצליחו לאבחן זאת במקום מגורי (מושב במרום הגליל..). אני כבר התייאשתי לגמרי מהרופאים פה. ההתקף האחרון קרה שוב, 4 ימים אחרי שהכנסתי אותו סופית למעון. יכול להיות שהוא מקבל אוכל לא מתאים וזה גורם לזיהום שמפתח את הסטרידו? האם יש דרך למנוע את הסטרידו? הוא לא מכחיל בפנים וכו', פשוט מתעורר מזה. כתבת שהאבחנה היא הכי חשובה. יש רופא טוב שאתה מכיר באיזור הצפון? יש פתרון לסטרידו חוץ מאנלציות? אני ממש נגד הדברים האלה. סליחה על כל השאלות זה פשוט נורא מטריד אותי. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטרידו מדי פעם.

הוספת תגובה

• רופא בצפון הארץ

ד``ר גיא שטויר
    08/05/2009

יש רופאים מצוינים בצפון הארץ. הכל תלוי בקופת החולים ובמיקום המדויק בו אתם גרים.
    את יכולה ליצור קשר ב052-4249925 ואפנה אותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטרידו

יפית
    25/11/2009

הי, אתה יכול בכל זאת לענות על השאלות בדבר הסטרידו? מה גורם לזה? איך אפשר למנוע? ביתי בת 7 חודשים, אצל מטפלת , התקף סטרידו חזק לפני כחודש. ופלה בקורטיזון. השבוע שוב חרחורים ומשתעלת מאז. ללא חום. מדי פע אנו עושים לה אינהלציה. מה מומלץ בגיל זה? טיפול מונע? מה לגבי חדרי מלח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו