מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשירי05/08/2009
שלום אני בת 28 בחודש אפריל עברתי מצפון הארץ לתל אביב התחלתי גם להתאמן 3 פעמים בשבוע בחדר כושר. אני מעשנת מעט: בערך 5 סיגריות בממוצע ליום. בקלות יכול לעבור יום בקלות מבלי שתכנס סיגריה לפי. בעבר עישנתי קופסה ליום.
בחודש האחרון אני סובלת מקושי להכניס אוויר לריאות. הקושי קיים בכל שעות היום ומידי פעם מחמיר מאוד עד לרמה שהמאמץ לנשום כה קשה שממש כואבות לי הריאות. בגלל סדר היום העמוס שלי לא הצלחתי להגיע לרופא. כמובן שאלך לרופא בשבוע הקרוב אך רציתי לדעת מה דעתכם. חשבתי על קשר אפשרי לזיהום אוויר בתל אביב שאיני רגילה אליו.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי להכניס אוויר
ד``ר גיא שטויר05/08/2009שירי שלום
סיבות רבות להרגשת חוסר אוויר אולם הנפוצות שבהם, בהקשר למה שאת מספרת כאן הם (1) אסטמה, שבהחלט יכולה להיות קשורה לשינוי במקום מגורייך,ו(2) פעילות פרדוקסאלית לא תקינה של מיתרי הקול.(3) לחץ נפשי
הייתי מציע הערכה על ידי רופא ריאות כדי לפתור את ה"תעלומה"
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקושי נשימה שאלה חשובה לדר
הדס04/06/2013שלום
אודה מאוד על תשובה לשאלתי...
אני בת 29 בריאה בדכ סובלת כשנה לסירוגין מקושי נשימה
שמאופיין בקושי להכניס אויר לגוף הרגשה שחסר לי אויר ולכן אני לוקחת נשימות עמוקות .קורה יותר בשעות הערב
זה יכול להמשך שעות ועובר לבד עד לפעם הבאה.וזה קורה בתדירות גבוהה יותר מבעבר.
זה מאוד מפריע לי ןמטריד. לא מתגבר במאמץ.
בנוסף ביצעתי בדיקת אקו לב שיצאה תקינה מלבד לחץ ריאתי מעט מוגבר 35
הרופא שלי לא התרגש מכך בכלל
ברצןני לשאול:מה לדעתך הסיבה? הכיוון?והאם יש קשר ללחץ הריאתי?
תודה מראש הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקושי נשימה שאלה חשובה לדר - תגובה
פרופ' אריה אוגרטן05/06/2013יכולות להיות מספר סיבות. אחד המצבים השכיחים הגורם לתופעה זו הוא לחץ רגשי.
יש כמובן צורך בבדיקת רופא לשלול את הבעיות האחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)