נשימה עמוקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשימה עמוקה
    שני
    27/08/2009

שלום רב,
    אני בת 29. לאחרונה, יש לי צורך לקחת נשימה עמוקה כל כמה נשימות . נניח 10 נשימות סדירות ואז נשימה עמוקה . ממה זה נובע?
    יש לציין שרופא בדק אותי ובדיוק התלוננתי וטענתי שקשה לי לנשום והוא אמר שהאויר נכנס היטב לריאות ושאין לי קוצר נשימה. אז מה זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשימה עמוקה

הוספת תגובה

• נשימה עמוקה

ד``ר גיא שטויר
    28/08/2009

הצורך לקחת נשימה עמוקה הוא טבעי ונעשה על יד כל אדם.
    בדרך כלל אין אנו חשים בתופעה אולם גם אם במידה וכן, במרבית המקרים לא מדובר במחלה ריאתית (אם כי גם זה יכול להיות) אלא במשהו שמשפיע על התחושה הסוביקטיבית שלנו לצורך ללקיחת נשימה שכזו (לדוגמא, שינוי בחומציות הדם כתוצאה ממחלה מטבולית או לחץ נפשי ונשמת).
    הבירור יכול בדרך כלל להעשות בצורה טובה על ידי רופא המשפחה.
    במידה ועדיין יש ספקות, ניתן להפנות לרופא ריאות להערכה שתכלול תפקודי ריאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שני
    28/08/2009

האמת שהייתי היום אצל הרופאה, היא בדקה את הראות ואמרה שאני נושמת מצויין ושהיא סבורה שזה חרדה - יותר נכון בטוחה שזה חרדה .האמת שיש אצלי רקע של חרדה ואני מטופלת בלוסטרל . גם לפי התשובה שלך אני מניחה שאתה סבור שזוהי תופעה טבעית ולעניות דעתך לאחר שהרופאה בדקה אותי עדיף שפשוט לא אתייחס לזה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו