ילדה שכל הזמן חולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה שכל הזמן חולה
    עינת
    06/10/2009

ביתי בת שנה וחצי מגיל 4 חודשים מאז שנכנסה לעמון היא כל הזמן חולה
    זה מתחיל בנזלת ועובר לשיעול כמו חנק שממנו יכולה להקיא ופעמיים התפתח לדלקת ריאןת
    מטופלת ע"י וונטולין ובודיקורט אולם אחרי שאני מסיימת טיפול והילדה בסדר והטיפול יורד בהדרגה אחרי שבועיים חוזר מהתחלה
    היינו אצל פרופסור וולוביץ שנתן בזמנו את המשאף אבל השימוש בו מלחיץ אותי - האם היא צריכה להיות על טיפול כזה באופן קבוע כדי למנוע התקפים כאלו בעתיד? האם הטיפול ממכר?האם יש עוד טיפול שאפשר לנסות במקום משאף? אני ממש נואשת מהמצב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה שכל הזמן חולה

הוספת תגובה

• אירועים חוזרים של צפצופים

ד''ר ארנון אליצור
    07/10/2009

שלום עינת,

טיפול קבוע במשאף בודיקורט הינו טיפול מאד בטוח ועם תופעות לוואי מינימליות. הטיפול אינו ממכר אלא עוזר כל עוד הילד זקוק לו. הטיפול ניתן בד"כ למספר חודשים במהלכן נבחנת תגובת הילד לטיפול ונעשית הערכה לגבי הצורך בשינויים. אפשרות טיפול אחרת היא בתרופה בצורת באבקה או כדורי לעיסה בשם סינגוליר. יש שיקולים שונים לבחירה בסינגוליר או במשאפים ואני משוכנע שפרופ' וולוביץ המליץ לך על הטיפול שהוא חשב שיותר מתאים לביתך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו