מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילדה שכל הזמן חולהעינת06/10/2009
ביתי בת שנה וחצי מגיל 4 חודשים מאז שנכנסה לעמון היא כל הזמן חולה
זה מתחיל בנזלת ועובר לשיעול כמו חנק שממנו יכולה להקיא ופעמיים התפתח לדלקת ריאןת
מטופלת ע"י וונטולין ובודיקורט אולם אחרי שאני מסיימת טיפול והילדה בסדר והטיפול יורד בהדרגה אחרי שבועיים חוזר מהתחלה
היינו אצל פרופסור וולוביץ שנתן בזמנו את המשאף אבל השימוש בו מלחיץ אותי - האם היא צריכה להיות על טיפול כזה באופן קבוע כדי למנוע התקפים כאלו בעתיד? האם הטיפול ממכר?האם יש עוד טיפול שאפשר לנסות במקום משאף? אני ממש נואשת מהמצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירועים חוזרים של צפצופים
ד''ר ארנון אליצור07/10/2009שלום עינת,
טיפול קבוע במשאף בודיקורט הינו טיפול מאד בטוח ועם תופעות לוואי מינימליות. הטיפול אינו ממכר אלא עוזר כל עוד הילד זקוק לו. הטיפול ניתן בד"כ למספר חודשים במהלכן נבחנת תגובת הילד לטיפול ונעשית הערכה לגבי הצורך בשינויים. אפשרות טיפול אחרת היא בתרופה בצורת באבקה או כדורי לעיסה בשם סינגוליר. יש שיקולים שונים לבחירה בסינגוליר או במשאפים ואני משוכנע שפרופ' וולוביץ המליץ לך על הטיפול שהוא חשב שיותר מתאים לביתך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)