מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעולעופרה14/11/2009
יש ילדה בת שנתיים בגיל 3 חודשים התקררה מאוד ומאז היא משתעלת טופלה מידי פעם בבודי קורט וונטלין לא היה להם שום השפעה מיוחדת הייתי אצל רופא ראות דרך הקופה נתן טיפול מונע +סטרואידים ללא הטבה כל פעם בבדיקת רופא הראות נקיות אין צפצופים אין חירחורים. השיעול בכל שעות היממה עשינו לה בדיקת תבחין זיעה בגיל ארבעה חודשים יצא תקין. יש ימים שהיא משתעלת הרבה כל הזמן ויש ימים שפחות שיעול או שניים אך אין ימים שאין שיעול בכלל. בחודשים האחרונים היא היתה במצב טוב אך לפני כשלושה שבועותהחזר השיעול ובגדול השיעול בד"כ מלא ליחה רטוב לפעמים אפילו מקיאה ליחה אני לא מטפלת בה בבודי קורט או וינטולין כי אין לזה שום משמעות אני מרגישה שהילדה ממש סובלת כאשר יש שיעול חזק לא ישנה טוב בלילה
היא מנוזלת וכל הזמן אומרים לי הרופאים שמקור השיעול הוא מהנזלת ולא מראות
מה אני יכולה לעשות כדי לעזור לה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול ממושך
ד''ר ארנון אליצור14/11/2009עופרה שלום,
קשה לתת תשובה אינטיליגנטית דרך האינטרנט לבעיה שנמשכת זמן רב ונעשה ניסיון טיפולי ע"י מספר רופאים. יש חשיבות רבה לשמיעת כל ההיסטוריה בצורה מפורטת, בדיקה גופנית, סקירת צילומי חזה ובדיקות מעבדה שנעשו וכו'.
הייתי מציע לך לחזור אל רופא הריאות שבזמנו בדק את בתך או לרופא אחר לצורך הערכה מסודרת.
ככלל, אני "לא מאמין" בבדיקה חד פעמית של ילדים קטנים עם בעיות נשימתיות חוזרות או כרוניות. מרכיב קריטי בהבנת הבעיה מבוסס על בדיקה חוזרת של הילד כעבור זמן מה והערכת תגובה לטיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)