בערך 10 שנים מטופל במשאפים....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בערך 10 שנים מטופל במשאפים....
    אבנר
    19/11/2009

אני בן 23 כבר משהו כמו 10 שנים אני מטופל במשאפים ובאמת כל ההורים המודאגים בתור אחד שלקח כל משאף אפשרי כמעט
    אם אתם יכולים למנוע את השימוש בונטולין או כל תרופה אחרת הקשורה לאסטמה במידה והיא לא חריפה ומעמידה את הילד על סף סכנה חלילה
    להפחית כמה שיותר ואם אפשר אף להפסיק
    אני יכול להעיד על עצמי שכיום רק לאחר שהפסקתי לגמריי להשתמש בונטולין וכל שאר התרופות אני מרגיש מצוין ללא בעיות נשימה
    קחו את זה לתשומת ליבכם הוונטולין הוא ממכר והגוף מפתח תולת אליו
    אם באפשרותכם למצוא תרופה טבעית לפי דעתי זה יהיה טוב ושוב אני מדבר פה על עצמי ולי הרבה יותר טוב בלי זה וגם כל התסמינים נעלמו
    כמובן שאני דואג לשמור על כושר לרות כמה פעמים בשבוע זה רק עוזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אבנר שלום

ד``ר גיא שטויר
    22/11/2009

נראה שקיימות אי-הבנות רבות בהבנת האסטמה, בהבנה של מהו טיפול לאסטמה ("מרפא") ומה רק עוזר בחירום. הטיפול באסטמה אינו רק משאפים ומעולם לא היה.
    לעיתים טיפול בגורמי הסיכון שגורמים לאסטמה, או בסיבות אחרות שקשורות לאורך חיים די בהם להפסיק את הבעייה בלי שיש צורך בטיפול אחר כלשהו.
    טיפולים טבעיים לעומת זאת נחקרו רבות הן ברפואה הסינית והן במערבית. לצערי רק מעט מטיפולים אלו הוכיחו את עצמם כיעילים במידה כלשהיא. במידה שכך הוא, המידע אינו מוסתר אלא מוצג למטופל באופן הברור ביותר.
    ולבסוף, וונטולין אכן אינו נחשב לטיפול מונע לאסטמה. ובצורת נטילה מסוימת אף עשוי להיות מסוכן או אף לגרום להתקפי אסטמה תכופים יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו