פרטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרטים
    שירלי
    13/01/2010

זה תמיד מתחיל בשיעול נבחני נוראי
    ממשיך לחרחורים צפצופים גסים וצפופים
    נזלת מים באוזניים אודם בגרון חוסר תאבון ויכול לבלוע (ירידה במשקל) ב2 מקרים היה מלווה בקוצר נשימה ובכי היסטרי וחום גבוהה 398 (למשך 5 ימים ואז נתנו לה אנטיביוטיקה ככיסוי וכי לא היה שיפור במצב גם לאחר אנהלציות + ונטולין ואירובנט) התדירות היא בוקטובר בנובמבר
    ו דצמבר ועכשיו ינואר בערך כל חודש זה מגיעקבוע ועד שהיא יוצאת מזה לוקח שבועיים מעגל שלא יוצאים ממנו
    מקווה שהתמונה ברורה יותר האם זה הגיוני כל חודש מחלה מה זה חולשה בדרכי נשימה? תמיד היא מסתבכת מזה ומגיעה לשבועיים בלי לאכול( בת שנה ו3 חודשים) יכולה להיות לה בעיה רפואית כלשהי שלא עולים עליה היית ממליץ לי ברור מעמיק
    ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרטים

הוספת תגובה

• שיעול וצפצופים

ד''ר ארנון אליצור
    13/01/2010

שירלי,

הפורום נועד לענות לשאלות ספציפיות. אני לא חושב שזה אפשרי או רציני לתת אבחנות או הצעות לטיפולים דרך האינטרנט. הייתי ממליץ שתבקשי הפניה לרופא ריאות כדי לדון בענין בצורה יותר יסודית.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו