צילום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום
    לי
    25/01/2010

לפני 3 שבועות הייתי חולה צרודה וחלשה טופלתי באוגמנטין ואילציות אטרובנט ומי מלח ובודיקורט 2 ביום,לפני שהתחילו תסמיני המחלה ביום עשיתי את הצילום ריאות שהראה הריאות תקין\לב לא מוגדל,סינוסים קוסטופניים חסומים חלקית.ומאז הצילום טופלתי בטיפול אנטביוטי,ושהגיע תוצאות הצילום ניגשתי לרופא והיא אמרה שהכל תקין,אך אני עדיין לא רגועה שאני רואה את המשפט סינוסים רוסטופרניים חסומים חלקית האם זה מסוכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום

הוספת תגובה

• נוזל פלאורלי

ד''ר ארנון אליצור
    27/01/2010

שלום ליאת,

סינוסים קוסטופרניים חסומים משמעו שיש נוזל שהצטבר בין הריאה לחלל בית החזה. הסיבה השכיחה להצטברות נוזל כזה היא דלקת ריאות, ואם חלוף הדלקת גם הנוזל נספג לחלוטין, אך לעיתים יתכנו סיבות אחרות. לא ציינת את גילך, האם היה לך חום או לא, האם את סובלת מאסתמה ברקע ועוד. בסופו של דבר, כמו דברים רבים ברפואה, האבחנה נעשית ממכלול של נתונים הנובעים מסיפור המחלה, הבדיקה הגופנית, בדיקות העזר שנעשות ותגובה לטיפול. כל זאת לא ניתן לעשות דרך האינטרנט.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו