מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףצפון28/01/2010
שלום רב
הבן שלי בן שנתיים ו-3 חודשים עם פגיעה ניורולוגית, מזה חודש ימים נוחר אובחן כסובל משקדים גדולים, אמור לעבור ניתוח
אך הסטוראציה בינתיים 85-88 בשינה
יש לי מחולל חמצן, כמה אני יכול לתת לו עד שיגיע לניתוח עוד שבועיים
כמו כן יש לי מד סטוראציה שיכול לעקוב אחרי רמת החמצן בדם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חמצן בבית
ד''ר ארנון אליצור28/01/2010שלום מוסא
למה יש לך חמצן ומד סטורציה בבית? האם הבן שלך נזקק לעיתים לחמצן?
קשה לי לדעת אם הסטורציה של הבן שלך נמוכה בגלל דום נשימה בשינה או שמא הנשימה שלו לא אפקטיבית בשל הפגיעה הנוירולוגית או בשל סיבה אחרת. בכל מקרה מעבר לסטורציה הנמוכה יש גם חשש שאם בנך לא נושם בצורה יעילה הוא צובר פחמן דו חמצני וזה לא ייפתר במתן חמצן.
נשמע לי שהבעיות של בנך מורכבות מכדי לפתור אותן דרך האינטרנט וילד שהסטורציה שלו היא 85% מקומו בבית חולים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהRE
צפון28/01/2010שלום לך שוב
הבעיה אובחנה בגלל דום נשימה עקב שקדים מוגדלים, לא הייתה לא בעיה בנשימה עד עכשיו, ובמעבדת שינה הראתה שהבעיה היא חסימתית וגם רופא א.א.ג שבדק אותו אמר את זה, אין לו הפסקות נשימה מרכזיות.
מד סטוראציה היה לאמא שנפטרה עם מחולל חמצן כי סבלה מבעיות נשימה ועדיין זה נשאר אצלי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמצן
ד''ר ארנון אליצור29/01/2010שלום מוסא,
אם ירידות הסטורציה שלו קצרות ומתרחשות לסירוגין- לא הייתי נותן לו חמצן.
אם הוא לאורך מרבית הלילה נמצא עם סטורציה נמוכה הייתי נותן לו חמצן כדי לשמור על סטורציות של מעל 92% ופחות מ- 100% עד הניתוח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)