התקפים חוזרים של קוצר נשימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפים חוזרים של קוצר נשימה
    גלית
    24/02/2010

בני בן 17 חודשים. בדרך כלל בריא. מגיל חמישה חודשים, מדי פעם יש לו צפצופים. בדרך כלל מתחיל בנזלת מספר ימים, ולאחר מכן שיעולים "כבדים" וקוצר נשימה. אינהלציה מקלה עליו אך נראה שלאחרונה יש צורך לתת לו אותה בתדירות גבוהה יותר. (לעתים פעם בארבע שעות עם הפוגות למשך מספר ימים). הסיפור בדרך כלל קורה לאחר טיסות, מעברים, או בקיעת שיניים. כעת בוקעות לו ארבע טוחנות.
    שאלות: האם יש קשר לשיניים? כיצד ניתן למנוע? (מקבל תרופה הומאופטית של חברת ביירון, עדיין יונק...)
    אני שוהה בחו"ל כעת ומעוניינת לבדוק אותו אצל מומחה לילדים, חשוב לי שתהיה לו גישה הוליסטית. מגיעה בעוד כחודש לארץ. המלצות?

תודה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קוצר נשימה וצפצופים

ד``ר גיא שטויר
    24/02/2010

גלית שלום
    לא פירטת מהי האינהלציה אותו מקבל בנך. יש לכך משמעות כבדה. לשם הדוגמא, אינהלציה של וונטולין/טרבולין/בריקלין תעזור ככל הנראה רק לאסטמה. אם זאת, אינהלציה שכזו אינה "מרפאה".אסטמה ולאורך זמן, כטיפול בלבדי, עשויה אפילו לפגוע בשליטה על המחלה.
    לגבי בדיקה על ידי מומחה הייתי מציע לא להמתין ולגשת כבר עכשיו למןמחה בחו"ל. מאחר ויש בידך די זמן לתאם תור גם למומחה בארץ, בעוד כחודש, מומלץ להזמין תור כבר כעת. את יכולה ליצור קשר באמצעי הקשר המופיעים בפורום וננסה להמליץ על מומחה שכזה כתלות בקופת החולים אליה את משתייכת.ובמקום מגורייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו