קושיי בנשימה ( ברונכוליטיס כן או לא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושיי בנשימה ( ברונכוליטיס כן או לא
    דקל
    18/03/2010

שלום רב
    אני אב לתינוק בן 5 חודשים, לפני כחודש וחצי החל בנשימה מאומצת תוך שימוש בשרירי הבטן , הגענו לבית חולים עם סיטורציה 89 לאחר טיפול בחמצן השתחררנו אחרי 3 ימים עם 94 , היה שיפור לאחר שבועיים שוב חזרנו לבית חולים עם נשימות מואצות ( 86 בדקה) , שוב 3 ימים שם התברר כי בפעם הקודמת האבחון לברונוכוליטיס היה ב"אזור האפור", סיטורציה תקינה לאורך כל האשפוז, ייתה דלקת אוזניים , עשו דיקור וטופל באנטיביוטיקה ( היה חום וירד אחרי הדיקור והאנטיביוטיקה ) מרגע סיום האשפוז הראשון ועד עכשיו מטופל בבודיקורט ונטולין ( נוזלי , צ'מבר או אינלהציה ) בכל צורה וצבע, כיום עדיין נשימות מהירות ללא ממצא משמעותי, קרדיולוג לא מצא דבר , הילד אוכל מעט מאוד כ30 מ"מ כל 4 שעות ויורד לאיטו במשקל, כל רופא שולל את דעת הרופא הקודם, הרוב אם אני עושה ממוצע, מדברים על ברונוליטיס שלא נגמר/ אסמה - לא מגיב לוונטולין ולבודיקורט במיוחד , עדיין מתנשם בכבדות ( 60 נשימות בדקה) הילד נכון לעכשיו עדיין אוכל 30 כל 4 שעות ( לפני המחלה אכל 120 כל שעתיים ) מתנשם בכבדות , משתעל מאוד, אך פעיל וחייכן

אשמח לדעת מה אני עושה הלאה, ומתי הסיוט יגמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשפוזים חוזרים ללא אבחנה

ד``ר גיא שטויר
    20/03/2010

בקש ייעוץ של רופא הריאות בבית החולים בו בנך מאושפז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו