שיעול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול
    נור
    25/03/2010

שלום,
    הבת שלי בת שנתיים.
    השנה בספטמבר היא התחילה ללכת לגן.
    כמו כולם גם היא חולה מדי פעם.
    הבעיה שאחרי כפעם שהמחלה מסתיימת. זה ניראה כאילו היא הבריאה, אבל אז היא מתחילה לקבל התקפי שיעול מאוד חזקים שיכולים להמשך שבוע, שבאים בעיקר בלילה. היא מאוד סובלת מזה.
    כל פעם אנחנו הולכים לרופא והוא אומר שזה וירוס וכל הילדים ככה.
    כל פעם הוא נותן סירופ אחר. טוסוסדן לא עזר אף פעם. ונטולין עזר כמה פעמים. היסטופד שגם עזר כמה פעמים.
    היה גם פעם שהוא שמה ציפצופים, אבל אמר שזה בסדר.
    שמתי לב שאחרי שהיא רצה (גם שהיא לא בתקופת התקפים) היא מתחילה להשתעל.
    בקרנו כבר אצל רופא ריאה, אבל זה היה בספטמבר, אחרי ההתקף הראשון שנמשך כמעט חודשיים. בגלל שהיא לא שיטפה פעולה היה קשה לו להחליט אם יש לה אסטמה (לנו אין אסטמה, אבל לאחים שלי יש אסטמה קשה) הוא נתן לה אנטיביוטיקה בשם אוגמנטין. הוא אמר שאם זה לא יעזור לחזור אליו. אותו שיעול עבר בזכות האנטיביוטיקה. אבל מאז יש כל פעם יש לה את ההתקפים שסיפרתי אליהם.
    הרופא אמר שהוא לא ממליץ ללכת לרופא ריאה, בגלל שהוא ידחוף לה תרופות שהוא לא ממליץ עליהם.
    קשה לי לראות אותה כל פעם סובלת. זה סבל נוראי ולא הייתי רוצה להיות מבקומה.
    אני לא יודעת מה לעשות.
    אשמח להצעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעול

הוספת תגובה

• התקפי שיעול

ד''ר ארנון אליצור
    26/03/2010

שלום לאמא,

אני מתפלא על חוסר הקולגיאליות של רופא הילדים שלך. עם כל הכבוד לרופא הילדים שרוצה לחוש שהוא יכול לטפל בכל מגוון בעיותיו של הילד, לדעתי היועצים בכל התחומים קיימים כדי לספק טיפול לילדים הסובלים מבעיה מתמשכת ולא ממחלה חריפה חד פעמית ואין זו פחיתות כבוד לקבל יעוץ ממומחה בתחום.
    את צריכה בסופו של דבר להחליט בעצמך אם הטיפול אותו בתך מקבלת מספק אותך או שאת מעוניינת בחוות דעת נוספת. נראה לי שמעצם פנייתך לפורום כבר החלטת.
    על מנת לעשות זאת בצורה רצינית, כפי שאת כבר מבינה, יש צורך לראות ולבדוק את הילדה, את הצילומים שלה וכו'.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו