מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברונוכטיסלימור נבות06/04/2010
שלום יש לי בת בת 5 חודשים ובערך מגיל חודש הבת שלי סובלת מחרחורים חזקים שיעולים יבשים , צואה רכה מאוד ובמצבים קשים פליטות מרובות (של אוכל וליחה) בכי חום.
היא אוכלת סימלאק רגיל , צבע הקקי שלה היה עד עכשיו ירוק נוזלי ועם ריר
הטיפול כרגע אנלציות עם ונטילן 0.3 4 פעמים ביום ומשאף שתי שאיפות פעמיים פיום
השאלות שלי הן כאלה:
1. האם האוכל (חלב) כן יכול להפריע על דרכי הנשימה האם יש בעצם הקשר בין החלב כגורם להפרעה בדרכי הנשימה ויוצר ליחה מרובה?
2. האם יש טיפולים נוספים והאם זה נורמלי שילדה בגיל כזה תקבל טיפולים כאלה או שייש גורמים שייש לבדוק (רופא ריאות באופן מקיף, רופא כליות לחוסר עיבוד המזון) ועוד?
3. אשמח לקבל חוות דעת נוספת תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול ושלשול כרונים
ד``ר גיא שטויר07/04/2010לימור שלום
אני ממליץ לגשת להערכה על ידי רופא ריאות
למעט במקרים נדירים של רגישות לחלב עלייה בהפרשת ליחה איננה נובעת מאכילת מוצרי חלב אלא מגורמים משניים אחרים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)