מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אסימטריה בעצמות בית החזה אצל תינוקדפנה24/04/2010
לאחרונה שמתי לב לשינוי במבנה עצמות בית החזה של הבן שלי, בן שנה ושמונה חודשים. עד כה המבנה היה סימטרי לחלוטין והבחנתי כי כעת עצמות בית החזה בצד ימין נראות שקועות יחסית לשמאל.
אציין עוד שני דברים שאני לא יודעת אם קשורים: שמתי לב שהבטן שלו נפוחה מהרגיל, הטבור מובלט החוצה, וגם זה חדש. בנוסף, בחודשיים האחרונים החל לנחור בכבדות בלילה, נראה שגם עוצר נשימה לכ3 שניות, ונושם מהפה (נלך להתיעץ עם מומחה אף אוזן גרון לגבי שקד שלישי).
אני מוטרדת מאד מהאסימטריה בעצמות בית החזה. מה זה? האם ישתפר? מה עלי לעשות?
האם יתכן כי משחקי "מלחמה" עם אחיו התאום והכבד ממנו, משחקים שבהם תמיד אחיו נשכב לו על בית החזה, האם יתכן שזה גורם לזה? האם כדאי שלא אאפשר להם משחקים כאלה?
אודה לתשובה ולהכוונה מהירה. אני מאד מודאגת. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסימטריה בעצמות בית החזה אצל תינוק
ד``ר גיא שטויר25/04/2010שינויים בהתפתחות הריאה הימנית או קושי בפינוי אוויר מהריאה השמאלית הם גורמים נפוצים לחוסר הסימטריה הנ"ל. חסימה של דרכי אוויר עליונים שהביטוי לה הוא נחרה גם היא באופן שכיח מאוד מעוותת את צורת בית החזה. אם זאת לרוב התוצאה של נחירות או נזלת כרונית היא שקע מרכזי בבית החזה ולא חוסר התפתחות של צד אחד.
מאחר וקיימים גורמים נוספים אין להתמהמה אלא לגשת להערכה של רופא ריאות מייד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, האם תוכל ב
דפנה25/04/2010בבקשה להמליץ לי על רופא ריאות באזור חיפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא ריואת באיזור חיפה
ד``ר גיא שטויר26/04/2010כן. אנא צרי קשר דרך הסלולר או המייל המפורסמים באתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)