מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברונכית שחוזרת מספר פעמים.אילנה06/05/2010
שלום שמי הודיה.
בני בן ה5 מתחילת אוקטובר סבל מברונכית זה בפעם הרביעית ובפעם האחרונה הפרש של כ20 יום חזר על עצמו קיבל אזניל כל פעם שחלה בברונכית יש לציין שהילד סובל מזיעת יתר כל פעולה שהוא עושה הוא מזיע יש לו גם שקדים מוגדלים סובל הרבה מנזלת ושיעול בתווך של כשבוע וחצי עד שבועיים חוזר השיעול והנזלת הרופאת ילדים התחילה לתת לו טיפול בסגולייר בערך כשלושה חודשים הוא לוקח את התרופה באבקה ולא בכדור כי הוא לא יודע ללעוס את הכדור ויורק אותו.
אין שיפור בסנוגלייר ולמרות כל זאת הרופאה ממליצה להמשיך את הטיפול בנסגולייר מטופל גם כל פעם באנאלציות בודיקורוט וונטולין.
השאלה שלי.
א.מה הסיבה שהברונכיית חוזרת מספר פעמים?
ב הלכתי לרופא הוא עשה לילד צילום ויש לו ברונכית שוב פעם וקיבל אזלין האם זה נכון הטיפול או שצריך להחליף לתרופה אחרת כדי שהמחלה לא תחזור בתדירות גבוהה.
ג. הרופא המליץ לתת לו חליטה של ציפורני חתול כל ערב חצי כוס למשך שבועיים ולהפסיק ואחרי חודש ימים שוב פעם לקחת עוד שבועיים ולהפסיק כדי שמערכת החיסון תתחזק השאלה שלי האם כדאי לפנות לרופא ריאות בקשר למצב של הילד?והאם אפשר לקבל רקע על הצמח "ציפורני חתול".
בתודה אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברונכיט
ד''ר ארנון אליצור07/05/2010שלום אילנה,
אם במך סובל ממחלה נשימתית שחוזרת על עצמה ואת לא בוטחת בפיתרון שניתן לך ע"י הרופא המטפל בהחלט יש מקום לפנות לרופא ריאות. הבעיה יכולה לנבוע מתחילתה של אסתמה או על רקע של אדנואידים מוגדלים אך יתכנו גם גורמים אחרים.
אזניל היא תרופה לטיפול בדלקת ריאות. אני לא יודע אם יש לילדך דלקת ריאות כעת. זהו לא טיפול מונע כך שהיא בודאי לא תמנע מחלות דומות בהמשך.
לגבי ציפורני החתול - זו אינה תרופה וזה אינו טיפול מקובל בעולם הרפואה המערבי. אני מציע שתפני לרופא שנתן לך את "התרופה הזו" כדי לקבל ממנו פרטים נוספים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)