שאלה כללית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה כללית
    יוגב רזיאל
    09/05/2010

אני מדריך בחוליה הארצית (אם אתה זוכר אותי ארנון אימנתי אותך...:) ורק רציתי לדעת אם יש לכם מקורות כלשהם או מאמרים לשלוח לי בנושא טראומה בילדים ומדדי הלם בילדים... אני אשמח גם לקבל מידע על RDS ומצוקה נשימתית בתינוקות...בנוסף אני אשמח לדעת על מינוני הרדמה והחייאה בילדים ועל ההבדלים בתרופות מהמתאר הצבאי למתאר האזרחי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה כללית

הוספת תגובה

• חומר בנושא טראומה בילדים

ד''ר ארנון אליצור
    13/05/2010

אהלן יוגב,

נהנתי מהאימון שלנו איתך. חבל שלא הצטרפת אלינו ל"טיול" שהיה לנו השבוע.
    תוסיף את כתובת האימייל שלך כאן ונהיה בקשר. אוכל לשלוח לך חומר בנושאים שביקשת. בנוסף, יש קורס PALS=pediatric advanced life support אשר עוסק בדיוק בנושאים הללו. הם מועברים גם אצלנו באסף הרופא ואולי תוכל להשתלב באחד כזה.

ארנון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מייל

יוגב
    14/05/2010

אני אשמח לקבל חומר ואולי להשתלב בקורס כזה...אני אשמח אם תוכל לעדכן אותי לגבי משך הקורס תאריכים מחירים...ואיך אני מגיע להשתלב שם בכלל...
    תודה רבה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו