הפרעות נשימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות נשימה
    שרית
    12/05/2010

בני בן 4.5 חודשים.
    מגיל 3 שבועות לערך כשהוא מתקרר יש לו קשיים בנשימה. לאחר בירור ובדיקות נמצא כי יש לו סחוסים רכים בקנה הנשימה , מה שגורם לו לתופעה.בתחילה טופל בבטנזול כדור ליום במשך 4-5 ימים.לאחר מעקב אצל מומחה ריאות נתבקשנו להפסיק שימוש בבטנזול . יש לציין כי אחת לשבועיים שלושה הילד סבל מהתקררות קלה , שהשפיעה על נשימתו. עם התייעצות עם רופא ילדים ניתן לו הטיפול בבטנזול . מומחה הריאות אסר עלי להשתמש עוד בכדור , ולעשות אינהלציה עם בודיקורט ץ
    הילד שוב מקורר ונשימותיו כבדות. הוא עושה אינהלציות , ונדמה כי אין כמעט הטבה ושיפור. אודה על המלצה נוספת לטיפול בבטנזול. ידוע לי כי טיפול ממושך בבטנזול אינו בריא ועלול לפגוע במערכות שונות בגוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות נשימה

הוספת תגובה

• הפרעות נשימה

ד''ר ארנון אליצור
    13/05/2010

שלום שרית,

הגישה שלי באופן כללי היא שהטיפול בילדים עם ארועי קוצר נשימה חוזרים בעיקר בשנים הראשונות לחיים דורש מעקב עם בדיקות והערכה חוזרת ואין די בבדיקה חד פעמית. ודאי שמ"סיפור" באינטרנט לא ניתן לתת המלצה שונה מזו שנתן רופא ריאות אשר בדק את בנך. זה בודאי לא יהיה מקצועי. אני מציע שאם אין שיפור במצבו של בנך והוא ממשיך לסבול מאירועי קוצר נשימה, שובי לרופא הריאות ועדכני אותו לגבי המצב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו