בעיות נשימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות נשימה
    יצחק
    14/06/2010

שלום רב !
    בני בן 10 חודשים בריא בדרך כלל הריון תקין לידה בשבוע 41 ניתוח קיסרי עקב ירידה בדופק.[
    בגיל 6 חודשים חלה בדלקת ריאות שעיקרה היה בריאה הימנית. לאחר כחודש אושפז שוב עקב חום גבוה, בצילום נוסף נראו שאריות מדלקת הריאות שוב בריאה הימנית בלבד. מאז דלקת הריאות יש לו שיעול חזק מאוד המלווה בציפצופים וחירחורים. בנוסף הילד מקיא לעיתים רבות כפעם ביום עקב השיעול החזק. בתחילת הדרך טופל באינהלציה ללא שיפור כרגע מטופל באייר צ'יימבר עם בודיקורט גם ללא הטבה. בבדיקת פרופ' יש ממצא האזנתי ברור מימין כרגע בבירור. אנחנו נמצאים לפני בליעת ברים שתשלול רפלוקס. לפי חוות דעת פרופ' ישנה אפשרות לאחר בדיקת הבריום לבדיקת ברוכנוסקופיה + צילום CT. אני כרגע נמצא בבלבול נוראי עקב מצבו של ילדי ומבקש מכם לבוא לעזרתי בהצעות לפתרון הבעיה. אולי להמליץ על מומחה נוסף שאפשר לקבל חוות דעת ממנו או על בדיקות נוספות על תשובתכם אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות נשימה

הוספת תגובה

• בירור לשיעול כרוני

ד``ר גיא שטויר
    15/06/2010

יצחק שלום

נראה שכבר הוחל בבירור מעמיק ויסודי.
    המלצה על ברונכוסקופיה וCT איננה ניתנת כלאחר יד כך שאני מעריך שהיו לכך סיבות טובות.
    אתם כרגע במהלך הבירור. הייתי מציע שתשלימו את הבירור לפני שתחפשו חוות דעת נוספות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו