מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות נשימהיצחק14/06/2010
שלום רב !
בני בן 10 חודשים בריא בדרך כלל הריון תקין לידה בשבוע 41 ניתוח קיסרי עקב ירידה בדופק.[
בגיל 6 חודשים חלה בדלקת ריאות שעיקרה היה בריאה הימנית. לאחר כחודש אושפז שוב עקב חום גבוה, בצילום נוסף נראו שאריות מדלקת הריאות שוב בריאה הימנית בלבד. מאז דלקת הריאות יש לו שיעול חזק מאוד המלווה בציפצופים וחירחורים. בנוסף הילד מקיא לעיתים רבות כפעם ביום עקב השיעול החזק. בתחילת הדרך טופל באינהלציה ללא שיפור כרגע מטופל באייר צ'יימבר עם בודיקורט גם ללא הטבה. בבדיקת פרופ' יש ממצא האזנתי ברור מימין כרגע בבירור. אנחנו נמצאים לפני בליעת ברים שתשלול רפלוקס. לפי חוות דעת פרופ' ישנה אפשרות לאחר בדיקת הבריום לבדיקת ברוכנוסקופיה + צילום CT. אני כרגע נמצא בבלבול נוראי עקב מצבו של ילדי ומבקש מכם לבוא לעזרתי בהצעות לפתרון הבעיה. אולי להמליץ על מומחה נוסף שאפשר לקבל חוות דעת ממנו או על בדיקות נוספות על תשובתכם אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור לשיעול כרוני
ד``ר גיא שטויר15/06/2010יצחק שלום
נראה שכבר הוחל בבירור מעמיק ויסודי.
המלצה על ברונכוסקופיה וCT איננה ניתנת כלאחר יד כך שאני מעריך שהיו לכך סיבות טובות.
אתם כרגע במהלך הבירור. הייתי מציע שתשלימו את הבירור לפני שתחפשו חוות דעת נוספות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)