מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטרידור חוזר לתינוק בן 8 חוד'אושר02/07/2010
שלום,
בני מאז היותו בן 4 חוד' בערך חוטף את וירוס הסטרידור מידיי חודש גם עכשיו ובעיקר בימים חמים אני כבר ממש אובדת עצות הוא מקבל המון סטרואידים (אנאלצייה- בדיקורד,,אפילו ונטולין,ולעיתים קרובות מאוד בטניזול) לצערי כל התרופות האלו מוכרים לי מאוד כי ביתי בת ה3 סובלת מאסתמה מגיל שנה והיא מקבלת טיפול מונע של בודיקורד מידיי יום.
האם ייתכן שבני מקבל מידיי חודש התקפים אלו בתדירות כ"כ גבוהה? האם יתכן שזה מגיע ממקור אחר בדרך זו? אם כן ממה ? אני ממש מפחדת שהוא הולך בדרכי אחותו וכבר מגיל שנה יקבעו רופאיו שהוא גם אסמתי וכי יש צורך בטיפול מונע קבוע .
שאלה נוספת - האם בודיקורד יכול לגרום להתקפי כעס ,זעם אם משתמשים בו באופן יומיומי?(כמו הבטניזול)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרידור חוזר
ד''ר ארנון אליצור02/07/2010שלום אושר,
סטרידור בד"כ מטופל בסטרואידים בשיאוף או פומית אך לא בונטולין. אם בנך מקבל ונטולין, הרופא המטפל מתרשם ככל הנראה שהוא גם מצפצף. אם יש סיפור משפחתי של אסתמה או אלרגיה אכן קיים סיכון מוגבר להתפתחות אסתמה. מאחר ומדובר בתינוק קטן אני סבור שכדאי לפנות לרופא ריאות ילדים להערכה וקביעת צורך בירור או טיפול מונע.
בכל מקרה, הטיפול המונע הינו בטוח ואינו גורם להתקפי כעס כמו שבטנזול עשוי לגרום. במילים אחרות, אם לבתך יש התקפי זעם, לא הייתי "מאשים" את הבודיקורט בכך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)