איך טיפלנו בבעיות נשימה של ביתנו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך טיפלנו בבעיות נשימה של ביתנו
    אבישי
    13/09/2010

אני מאוד רגיש לסיפורים מהסוג של ברונכית ספסטית לילדים. הסיבה לכך היא שחיוונו את התופעה במשך 5 שנים עם ביתנו היקרה (עד 120 שנה) שסבלה מגיל חצי שנה ועד גיל 5 בנזלת קלה והופ! מתחברים שוב ושוב למכונת האינלציה. בעצם המכונה והתרופות הפכו לסוג של הרגל ומה לא ניסינו! שינוי תזונה שמאוד לא פשוט עד כדי בלתי אפשרי כי אנחנו עובדים והילדה מוולה את רוב הארוחות שלה מחוץ לבית. רפואה אלטרנטיבית: ממחטים ועד סיאצ'ו דרך כל הכדורים הטביעיים. ביקרנו בשניידר ושם הרופא המומחה למחלות נשימה הסביר לנו שבעצם התאים בדרכי הנשימה פגועים כך שכל טיפת נזלת גורמת במידי לתופעה של ברונכית שהפכה להיות כרונית.

אבל תמיד יש אור בקצה המינהרה! תרתי משמע. מצאנו את חדרי המלח. חדר מלח 100% מלח מאוקרייאנה שהמרכיב של המלח פשוט מרפא תאים וסופג נוזלים.
    למרות שהתייעשנו באמצע הדרך כי עדיין היינו בטיפולים ותוך כדי גם מחוברים למכשיר האינלציה, הבעלים הבטיחו שאם נסיים את ה-18 טיפולים והילדה שוב תתחבר למכשיר האינלציה הוא יחזיר לנו את מלוא הכסף באחריות. הוא באמת ניסח מכתב רישמי שגרם לנו לסמוך עליו ועל השיטה. ומהז... טפו טפו!! עברו 5 שנים :-)
    דבר נוסף שעשינו במקביל הוא טיפול רציני בקרדית אבק הבית. הרי שהקרדית מאוד מאוד קטלנית לדרכי הנשימה. שמענו על מערכת הניקוי של קירבי והיכולות שלה לנתרל את הקרדית במזרנים, בכריות, בספות ממש לעומק. ומאז... כולנו נהנים! כולנו בריאים (טפו טפו).
    אבישי - פרדס חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צפצופים עד גיל 5 שנים

ד''ר ארנון אליצור
    14/09/2010

אבישי שלום,

אני שמח שבתך היום בריאה.
    אם היית שואל כל רופא לפני מספר שנים גם הוא היה אומר לך שבגיל 5 שנים הצפצופים יעברו, ושאם הוא טועה הוא ישלם לך כסף...
    זה דומה לכך שהתכשיר האחרון בו הורים משתמשים לטיפול בקוליק (גזים) של תינוקות הוא תמיד הכי יעיל. הבעיה פשוט חולפת מעצמה עם הגיל.
    מרבית הילדים משצפצפים, מחלימים סביב גיל 5 שנים בלי קשר לטיפול אותו הם מקבלים.
    מאחר ואין שום עבודת מחקר רצינית שבוצעה ע"י חדרי המלח אשר הוכיחה את יעילותם לטיפול במחלות דרכי הנשימה, מבחינתי חובת ההוכחה עליהם. אני לא יכול להמליץ על טיפול לא מוכח. כל מי שרוצה לנסות, זכותו, ואם הוא מרגיש שזה עזר - הרי הרווח שלו.
    לגבי אבק - אם הילד אינו אלרגי לאבק (ומאד פשוט לבדוק זאת) לא הייתי רוכש מכשירים יקרים לטיפול בקרדית. גם למי שאלרגי - יש דרכים פשוטות ולא יקרות לניטרול הקרדית.

העיקר שילדתך בריאה.

שנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו