התקף חוזר בשבועיים האחרונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקף חוזר בשבועיים האחרונים
    שלי
    25/09/2010

בערב ראש השנה קיבלה ביתי בת השנתיים וחמישה חודשים התקף חוזר בפעם המי יודע כמה של שיעול נבחני חום חירחורים וציפצופים מאחר ואני מתורגלת התחלתי לה אז אינהלציה ואחרי החג לקחתי אותה לרופאה שאמרה שיש לילדה וירוס ההתקף כלל וגם היום אותו דבר חום שיעול נבחני חירחורים+ציפצופים ועכשיו גם נזלת ירוקה צהובה (סליחה על התיאור) אתמול כבר לקחתי אותה למוקד מאחר והחום ממשיך אומנם לא קריטי אך רוב הזמן לא יורד מתחת ל -38 (שיש חום 39 ומעלה היא מפרכסת קלות ולכן יש הוראה מרופאת ילדים ישר לתת אקמולי ולא לחכות)
    הרופא שבדק שאל אם היא כבר מטופלת ומקבלת טיפול אמרתי לו שעדין לא התחיל לה שוב פעם אינהלציה לחמישה ימים 3 פעמים ביום ללא צילום ריאות ללא בדיקות דם מקיפות לנוכח החום המתמשך. הילדה נבדקה גם בעבר ע"י רופאת ריאות בדנה שאמרה שיש לה אסטמה של תינוקות שאמורה לעבור עד גיל 3 ואילו הרופא במוקד אמר לי שתיסבול מזה עד גיל הבגרות ככה מה אני יכולה לעשות עוד כדי למנוע התפתחות והישנות? לא מאמינה בחדרי מלח סתם ביזבוז כסף לדעתי ואינהלציות יותר מדי גם לא יועיל בסוף יש עוד בדיקות שעלי לדרוש לבצע לילדה?
    היא אף אושפזה פעמיים בעבר פעם אחת עם דלקת ריאות שלא חלפה עם טיפול דרך הפה ופעם ראשונה אחרי ניתוח שעברה של השקדים חשד לזיהום והיה התחלת דלקת ריאות
    סליחה על האורך אני רוצה פשוט לעזור לילדה שלא תיסבול וגם נמאס לי באיזשהו מקום מההערות במעון שהילדה משתעלת למרות הטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקת ריאה חוזרת והתקפי שיעול נבחני

ד``ר גיא שטויר
    26/09/2010

שלי שלום

עצתי היא לחזור להערכה חוזרת של רופאת הריאות שכבר מכירה את בתך. שיעול נבחני ונזלת צהובה-ירוקה, אינם המאפיינים המצויים של התקפי אסטמה ולכן, הערכה חוזרת של רופאת הריאות חשובה.
    לגבי חלק מהשאלות ששאלת. אני מבין שאת מתוסכלת אולם מעבר לכלים סטטיסטים אין לנו אפשרות לחזות את העתיד ולדעת באם מחלתה של בתך תמשך מעבר לגיל שלוש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו