כאבים בעת נשימה - דחוף !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בעת נשימה - דחוף !
    רוני בן חיים
    10/10/2010

שלום רב ! אני בת 17 וחצי ולפני מספר ימים התחלתי להרגיש כאבים בכתף בעת נשימה ואף באופן כללי , הייתי משתעלת וסובלת מכאבים בצד ימין , עשיתי צילום וגילו שיש לי דלקת ריאות וקיבלתי אנטיביוטיקה לטיפול של 3 ימים כאשר בכל יום 2 כדורים .
    עם הזמן הכאבים פסקו , השיעול ממשיך פה ושם והיום כאשר זה היום האחרון לטיפול ( 2 כדורים אחרונים ) פתאום לעת ערב הרגשתי כאב בכתף ימין בעיקר בעת נשימה ואף בכלל . זה כואב לי ורציתי לדעת למה זה קורה ? כיצד אפשר לטפל בזה ? והאם הגיוני שאני מתחילה שוב את הדלקת ריאות ? או שזה עניין של כמה שעות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בעת נשימה - דחוף !

הוספת תגובה

• כאבים בעת נשימה - דחוף ! - תגובה

ד``ר גיא שטויר
    10/10/2010

רוני שלום

כאב בחזה במהלך דלקת ריאה הוא תסמין שכיח למדי. אם זאת במידה ויש החמרה לאחר הטבה ראשונית יש לפנות להערכה חוזרת.
    הסיבות הנפוצות יכולות לכלול תהליך החלמה תקין אולם יכולות גם לכלול נקב בריאה והצטברות של נוזל או מוגלה מחוץ לריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו